Megjelenési dátumot kapott a RE: Revelations 2

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Resident Evil: Revelations 2 mind a négy epizódja, ami akár dobozos formában is beszerezhető lesz majd. Az első felvonás február 18-án debütál.

A Capcom megerősítette, hogy az epizodikus Resident Evil: Revelations 2 első felvonása február 18-án jelenik meg, míg a maradék három rész egy hetes csúszásokkal lesz majd beszerezhető. Mindez azt jelenti, hogy a második rész február 25-én, a harmadik március 4-én, a negyedik pedig március 11-én válik letölthetővé a PSN-ről, a Steamről és az Xbox Live-ról. Az ár minden felvonás esetében egységes lesz, 5,99 eurót kell majd értük fizetni.

Lehetőség lesz megvásárolni a teljes szezont is, ami 24,99 euróba fog kerülni. Ebben az esetben Moira Burtonra és Natalia Kordára koncentráló spinoff epizódok ütik a markunkat, valamint a Raid módhoz megkapjuk Hunkot is.

Ha szeretnénk dobozos formában beszerezni a játékot, akkor arra is lehetőségünk lesz. A Capcom bejelentése szerint a bolti változat március 10-én debütál (egyelőre csak az Egyesült Államokban), 39.99 dolláros áron, és a fent említett tartalmak mellett négy alternatív kosztümöt (Claire, Moira, Barry, Natalia), valamint Raid mód-extrákat (Wesker, Throwback Stage Pack pályacsomag) fog tartalmazni.

És ha mindez nem lenne elegendő, akkor a kiadó megerősítette, hogy Barry Burton is játszható karakter lesz.

3.
3.
Nebuloid
Dobozosra szavazok. Hátha még valami extrát is mellé csapnak. ☺
2.
2.
Mashol azt olvastam, hogy csak az EU dobozos valtozat kerult bejelentesre, marcius 13-ra...
1.
1.
DON GONDOCS
Remélem azért epizódonként kapunk 2-3 óra tiszta játékidőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...