Distance - Túlélő autóverseny PS4-re

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony bemutatta újabb PlayStation 4-exkluzív indie játékát, a Distance-et, ami a fejlesztést végző Refract állítása szerint egy túlélő autóverseny lesz, egy- és többjátékos móddal felruházva.

A Rocket League leleplezése után a Sony bemutatta másik exkluzív indie játékát, a Distance-et is. A játék célja, hogy épségben, s lehetőleg a lehető leggyorsabban eljussunk A-ból B-be. A Distance-nek otthont adó univerzum számtalan titokkal bír, amelynek részleteit az Adventure módot végigjátszva ismerhetjük majd meg. Szintén itt köthetünk szorosabb barátságot a játékbeli gépek tulajdonságaival és viselkedésével is.


Ha ezeket sikeresen kiismertük, magabiztosan vághatunk neki a multiplayer szekciónak, ahol a Sprint módban a lehető leggyorsabb köridő nyer. Nehezítés, hogy járgányunk rendszere folyamatosan túlmelegszik, amit különböző trükkök kivitelezésével tudunk csökkenteni. Hasonlóan izgalmas kihívásokat ígér majd a Reverse Tag mód is.

A hétvégén esedékes PlayStation Experience-en kipróbálható lesz a játék, s nagy valószínűséggel friss információkat is kapunk majd.

22.
22.
ViktorK
Jót röhögök ezeken a marketingdumákon hogy micsoda exkluzív meg mittomén.Igen ez exkluzív de nem más mint a Nitronic Rush koppintása vagy kitudja talán ugyanazok is készítették.Akit érdekel rákereshet,ingyenes és nagyon jó!
21.
21.
#16: Pedig pont megéri,mert az ilyenek szoktak ingyen lenni rá...

amúgy a jövő évi exkluzívak nem kisgyerekenek valók, Bloodborne, The Order 1886, viszont ku..ajó címek!
20.
20.
kopic
17.
17.
SSJ Gábriel
Ez annyira ps4 exkluzív, hogy konkrétan dec. 9-én jön steam early access-re. http://survivethedistance.com/ És aki ki akarja próbálni, hoyga játékmechanika kicsit butábban hogy néz ki - http://nitronic-rush.com/ - akkor ebben megteheti, mert a csapat és a koncepció is kb. ugyanaz. :D
16.
16.
Henry82
Jól gondoltam én, hogy a PS4 árát inkább egy jó nyaraláson kell elkölteni a bárpultnál, annak is több értelme van, mint ilyen exkluziv játékokkal játszani:))
Kicsit belehúzhatnának már Sonyék, mert mindjárt itt a karácsony, vennék kölyöknek egy ilyen masinát, de ilyen ipari hulladékokkal nem fognak meggyőzni.
15.
15.
godach
Ezen a téren szerintem a TrackMania verhetetlen.
14.
14.
Ez király, bírom nagyon az ilyeneket :) Jöhet!
12.
12.
PS4jacksony
Olyan mint egy androidos játék....Na ne má....
11.
11.
Yanez
Nem néz ki rosszul, főleg azért, mert van egyedisége. Ám valahogy akkor is emlékeztet egy kissé a Wipeout-ra, azt pedig nem szeretem. Na majd meglátjuk!
8.
8.
Yagami Light2626
Szerintem mostanában jobb exkluzív játékok vannak XboxOne-ra mint PS4-re,sajnos :(
7.
7.
Oldskoolgamer91
#6: Ez engem konkrétan a P.O.D. nevű játékra emlékeztet 97-ből (Planet Of Death) Még az autók formája is hasonló és anno nagyon komoly gamma volt pálya design terén.
6.
6.
Chrysh
Én nem tudom, lehet, hogy tucat játéknak tűnik, az alábbi kommentelők szerint, de valamiért nagyon vártam ezt a fajta agyatlan menj-előre-és-győzöl kategóriájú játékot. Már régebb óta is szemet vetettem rá, de ezek szerint elkerülte a figyelmemet az a tény, hogy PS4 exkluzív lett időközbe, sebaj, nem kaphat meg mindent az ember PC-re
4.
4.
DarkLord
Most bánom, hogy nincs ps4-em :D Maradjon is ex kellene a francnak, de komolyan ebből mennyit bírnak eladni? El sem tudom képzelni azokat, mi motiválja, majd akik megveszik.
3.
3.
Angelwing
ócó szok! gyó lesz ez! szinte már veri a Driveclub-ot LOL
2.
2.
kimi101
Mi ez?
Ez valami mobilos játèk hd kiadása? :0
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...