Borderlands: The Pre-Sequel - Jön az új DLC

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Hamarosan vadonatúj letölthető tartalommal bővül a Borderlands: The Pre-Sequel, jelentették be a készítők. Az új DLC friss küldetéseket, szintsapka emelkedést és új szereplőket is ígér.

Hamarosan vadonatúj kiegészítést kap a Borderlands: The Pre-Sequel. A december 16-ra datált letölthető bővítményben, a The Holodome Onslaughtban két új szereplő, Gaige és Axton tűnik majd fel, akikkel egy méretes challange arénában kell megmérettetnünk a hullámokban támadó ellenfelekkel szemben. Siker esetén új fegyverek, kiegészítők, valamint 60-as szintig emelt szintsapka üti a markunkat.

A Season Pass tulajdonosok ingyen juthatnak hozzá a pakkhoz, de külön is megvásárolható lesz a csomag, 10 dollár ellenében. A DLC PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni.

2.
2.
Aure
#1: Én jelenleg többet játszottam vele mint akármelyik bioshockal (pedig ez a leggyengébb borderlads szerintem hangulatban) és még nem végeztem vele. Pedig a bioshockok alapművek és teljes értékű játékok.
1.
1.
anarchoid
majd ha 5euroert adjak az alapjatekot , onnantol erdekelni fognak a dlc -k .... ez mekkor a nagy fos gamma , pedig letoltama 2-vel online vagy 100orat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...