Tomb Raider: Legend videók és demó

  • Írta: Daks
  • 2006. április 1.
  • Letöltés
Link másolása
Dupla finomság érkezett a pixelcombú Lara Croft legújabb kalandjaiból. A Tomb Raider: Legend adatbázisunk ma 4 új videóval és egy demóval bővült!
Dupla finomság érkezett a pixelcombú Lara Croft legújabb kalandjaiból. A Tomb Raider: Legend adatbázisunk ma 4 új videóval és egy demóval bővült!

Bár a játék teljes verziója tegnap kiszivárgott az Internetre, azért a becsületes felhasználók biztosan nagyon örülnek annak, hogy az Eidos ma kiadta az új Tomb Raider kipróbálható demóját. A készítők eme remek esemény alkalmából fel is lőttek egy kifejezetten a demó publikálására készített oldalt, ahol bárki elérheti a telepítőfájlokat.

A játékból megjelent ma 4 darab trailer is, melyet természetesen megbízható sávszélességről, a Gamekapocs szerveréről máris rángathattok. A videóból az Xboxyde-s srácok készítettek 15 shotot is, melynek egy része itt látható, a maradék pedig a képgyűjteményünket gyarapítja.

5.
5.
Daks
crysis: aprilis bolondja vagy!
4.
4.
fojesz
Crysis: szerintem az stalker demó eléggé elcsépelt poén volt..
3.
3.
Chocho
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.

A következő programot nem lehet végrehajtani (7000).

További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen.



Ezt írja ki. Elmehetnek a fenébe! A screenshotokra nem tesznek másolásvédelmet???? Amúgy ha valaki tudja, mi a megoldás szóljon. Nincs egyetlen meghajtó elrejtő vagy emuláló progi a gépen, szóval...
2.
2.
lewton6
hát, nem estem hasra...
1.
1.
Daks
link modositva, a "bokj ide" mirrorlistat hoz be! jo jatekot mindenkinek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...