Vajon ki kapott szerepet az Uncharted 4-ben?

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 8.
  • Hír
Link másolása
Ha ismerősnek tűnt Sam Drake hangja a szombati Uncharted 4-demóban, az nem volt véletlen: őt is az a Troy Baker szólaltatja majd meg, aki gyakorlatilag minden fontosabb videojátékban szerepet kap újabban.

Troy Baker adja majd a hangját Sam Drake-nek, Nathan bátyjának az Uncharted negyedik részében. A karakter a hétvégi gameplay demóban is feltűnt, Baker ezután erősítette meg a Twitteren, hogy szerepelni fog a játékban: "'Jó látni, hogy még élsz, öcskös' - igen, ez én voltam, és marha büszke vagyok."


A hírnek van egy kevésbé és egy sokkal inkább érdekesebb vetülete.

A kevésbé érdekes az, hogy tulajdonképpen meg sem lepődtünk Baker szerepeltetésén. Baker már a The Last of Usban is főszerepet kapott, de játszott a legutóbbi BioShockban, a Shadow of Mordorban, a Far Cry 4-ben, de benne lesz az új Metal Gear Solidban és a Batman: Arkham Knightban is. Komolyan, nincs jó olyan játék szinte, amibe ne ugrott volna be mostanság.

Az érdekes vetület viszont spoileres lehet, ha ez zavar, ne is olvass tovább!

Az imént az a Todd Stashwick is bekavart a képbe, aki eredetileg íróként és szinkronszínészként dolgozott az Uncharted 4-en, de az év elején átigazolt a Visceral Gameshez Star Wars-játékot fejleszteni Amy Henniggel. Ő egy twitteres kérdésre válaszolta azt, hogy eredetileg ő játszotta volna Nathan bátyját, ami abból a szempontból csavar, hogy ő narrálta a játék legelső teaserét is, méghozzá az eddigi találgatások szerint a folytatás főgonoszaként. Feltesszük mi a kérdést helyetted: végül Sam Drake lesz a rosszfiú?

25.
25.
Regggie
Egy kis technológiai érdekesség..tényleg fújja a szél a mellkasszőrét! :-)
www.latestnewsexplorer.com/nd-compares-uc4-nathan-drake-to-uc3/
24.
24.
suresz
ez a kérdés nekem már akkor eszembe jutott, mikor elöször láttam a gameplayt, és remélem a válasz nem, kicsit olcsó csavarnak gondolom...
23.
23.
Bagwell
Jó ez a Troy Baker, csak évente egy játékban szerepeljen ne 8-ban. Aki a teaser-ben beszélt, sokkal jobb hangja volt, és legalább valami új ember volt de akkor úgy tűnik dobták :( Amúgy az új CoD-ban is Baker volt a hangja Mitchell-nek, szóval tényleg túlzásba viszik a szerepeltetését annak ellenére, h tényleg nagyon jó és egyedi mély hangja van, de így már kezd átlagos lenni és unalmas. A kevesebb néha több.
22.
22.
Drazhar
Ja, és nem a játékot írtam le, bocs ha félreérthető voltam, mindössze EZ alapján nem tűnik akkora nagy névnek ami pl elvisz majd egy teljes karácsonyi szezont.
20.
20.
McDuff
Engem Troy Baker már a Brothers in Arms-ban megvett kilóra mint Baker,azóta mindig,mindenhol szívesen látom,főleg hogy elképesztően sokszínű tud lenni és most itt nem "csak" a Jokerre gondolok (az annyira nekem sem jött át)
13.
13.
Ragnarox007
#12: S mindezt egy 15 perces videóból állapítottad meg? :) Nem kötekedésből, csak érdekel :D
12.
12.
Drazhar
Már amikor a hírt csak elolvastam magamban, cinikusan kihangsúlyozva rávágtam: "Troy Baker" :D
Egyébként nincs bajom a sráccal, csak egyrészt "annyira" sajátos orgánuma nincs, viszont iszonyatosan túl van használva.

Maga a gameplay meg annyira 'generic', hogy ez alapján nincs miért bánnom, hogy kimarad az U4 (de most komolyan, ez olyan mint bármilyen n+1-edik tps manapság)
11.
11.
vnm51
Baromi jó ez a gémpléj, főleg a barlangi rész, de a főkari erőteljesen hasonlít Sam Fisher-re a Conviction-ból.
5.
5.
Ragnarox007
Amúgy remélem nem csak pletyka volt, hogy "elvileg" Sir Francis Drake is irányítható karakter lesz, mert szerintem kegyetlen jó lenne :D Alapból részletesebben megismernénk, és közben igencsak feldobná az egész játékot, főleg úgy, ha teljesen más stílust képviselne mint például Nate :D
1.
1.
Regggie
Akkor nekem van egy elméletem, természetesen spoileres:
Mivel a fenti gameplay-ben Drake viszonylag fiatalnak tűnik, szerintem ez egy múltban történt dolog, amit látunk. A kincskeresés balul sül el, Nate kénytelen hátrahagyni a tesóját, aki túléli, és neheztel rá, ahogy a legelső teaser-ben is hallottuk.

Nekem nagyon bejön a vidi alapján, ezért fogok PS4-et venni. A sztoriból meg ugye még semmit nem tudunk, de tuti jó lesz..a Naughty Dog-ban még nem csalóftunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...