Bemutatkozik a Borderlands Online

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Alig jelent meg a Borderlands: The Pre-Sequel!, máris itt a következő Borderlands-bejelentés: igaz, a Borderlands Online kizárólag Kínában lesz elérhető, ne is nagyon sóvárogjunk utána.

Bemutatkozott a legújabb Borderlands-játék, a Borderlands Online a kínai Shanda Games műhelyében készül a Gearbox és a 2K Games közreműködésével. A fejlesztő korábban olyan címeken dolgozott, mint a Dragon Ball Online, a Company of Heroes Online vagy a Dungeons & Dragons Online.


A játékot kizárólag Kínának szánják, egyelőre ne számítsunk belőle lokalizált változatra. Ott 2015-ben landol a PC-ken és a mobilokon, free-to-play lesz, és bár azt nem tudni, hogy a története mennyire passzol az eddig megjelent részekhez, az biztos, hogy a játékmenete hasonló lesz, négy kaszttal a fedélzeten.


5.
5.
Prax
Kétszer is megnéztem a képen a vault huntereket, hát mint ne mondjak, igazi szeméthalmaz az egész. Semmi köze az eredetiek kidolgozottságához, főleg az a kivágott dekoltázsú nőlény valami ritka undorító, és az üt el szerintem a legjobban az egész univerzumtól. Emlékeim szerint még a Borderlands 2 megjelenése előtt volt valami videó, ahol kitértek az apró részletekre, mennyire is realisztikusak a karakterek. Pontosabban csak a nőkről volt szó, nem mind olyan Lara Croft féle tejcsárda, hanem eléggé lapos, mint a siren-ek, vagy épp vágósúlyban lévők, mint az Ellie. Elhiszem, hogy a profit a lényeg, de valami designereket bevonhattak volna az eredeti teamből, mert ez valami borzalom. Jó, jó kínai termék, de akkor is :/
4.
4.
vnm51
Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy Claptrap kínaiul fog dumálni benne?
Akkor megvan az új csengőhangom...
3.
3.
Ecneb
#2: Ami késik, nem múlik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...