Battlefield 4 - A Final Stand nem az utolsó DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 10.
  • Letöltés
Link másolása
Korábban is hallhattunk már utalásokat arra, hogy a Final Standdel nem szűnik meg a Battlefield 4 tartalmi támogatása. A minap a DICE újra tudatosította bennünk, hogy még több DLC-re számíthatnak a rajongók.

A Final Stand nem az utolsó csepp a Battlefield 4 tengerében - hallottunk már utalásokat erre, de csak most vált bizonyossá. Noha hivatalosan csak öt DLC-re szól a Premium-tagság, a Battlefield: Hardline tavaszi megjelenéséig el kell ütni valamivel az időt.

Az EA honlapján úgy ír a DICE illetékese, hogy "szeretnélek biztosítani titeket, még több tartalom érkezik a Battlefield 4-hez". Az új bővítmények részleteiről - kiváltképp a megjelenési dátumokról - a "közeljövőben" adnak tájékoztatást a fejlesztők. 

Ez pedig annyit jelent, hogy a legutóbbi Battlefield-játékok közül a Battlefield 4-et tartják életben a legtovább, ami logikusnak tűnhet, hiszen a Hardline lekéste az őszi premiert és az EA nyilván nem akar holt időszakot.

Amúgy a svédek már megkezdték a 2016-ban érkező Battlefield fejlesztését, amely visszatér a militarista témához

4.
4.
godach
A minap a DICE újra tudatosította bennünk, hogy még több DLC-re számíthatnak a rajongók.

Persze, van még a BF2-ből is amit nem adtak el 100adjára és még egy pár a BF3-ból. Kettesével csak 20$! Erre tessék....
3.
3.
HerodPK
* vagyis szerintem egy lepegeto tapancsa :D.. ha nem akor fail de remélem a 2016 os Bf future temaban jon vissza kidolgozott tiatánokkal..... mert sajnos a bf 4 anyahajo belso borzalmasan unalmas és kidogozatlan.
2.
2.
HerodPK
a final stndben mar nem jatszottam de erre lehet visszanézek. aki jatszott a 2142 vel az tudja mi az ott a képen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...