The Fast and the Furious: Tokyo Drift

  • Írta: fojesz
  • 2006. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Namco ma bemutatta a Universal Pictures filmje nyomán készülő új ándergrándos játékát, a The Fast and the Furious: Tokyo Drift-et.
A Namco ma bemutatta a Universal Pictures filmje nyomán készülő új ándergrándos játékát, a The Fast and the Furious: Tokyo Drift-et.

Ugrás a galériához

A The Fast and Furious az illegális autóversenyzés teljes alvilága helyett inkább a Drift versenyekre (a korábbi NFS-részekből lehet ismerős többek között ez a versenyfajta) koncentrál: a fejlesztők (Eutechnyx) szerint minden eddiginél jobban sikerült lemodellezniük egy-egy ilyesféle viaskodás menetét, remekül sikerült visszaadniuk az autók viselkedését ilyen helyzetekben. Az ígéretek szerint az egyik legszebb PS2- és PSP-játékra számíthatunk: egy-egy autó több mint 10000 poligonból épül fel. A hangulatot a rengeteg filmszerű verseny, a változatos tuningolási lehetőség és az osztott képernyős többjátékos móka hivatott fedezni. Megjelenés PS2-re és PSP-re idén nyáron.
4.
4.
argentina
hellosztok !!! Ez a Tokyo Drift már megjelent ps2-re ????
3.
3.
Unrad
A képek alapján nem egy nagy durranás. De mivel én nem tudok játékot csinálni ezért nem szólok bele.
2.
2.
Drago
Na, mindjárt jön InGen és lesz itt nemulass :P
1.
1.
FNorberto
Fassz** japcsik PC-ről meg X-box-ról nem hallotak még, vagy csak az ocsmány képivilággal megáldott ps2-re tudják kiadni hogy ott szép legyen.PC-n meg box-on már csúnya lenne?Mert ps2-n úgy néz ki mint az nfs:u 1.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...