Pazar életképek a Star Citizen új trailerében

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 21.
  • Videó
Link másolása
Nem tudunk mást mondani a Star Citizen új gameplay előzetesére, mint azt, hogy lélegzetelállító. A Cloud Imperium Games kiváló hangulatfokozójában melankolikus naplementék és űrharcok váltják egymást.

Félelmetes három és fél perc vár ránk a Star Citizen új előzetesében. A Cloud Imperium Games alkotására ugyan még várnunk kell, de az alábbi anyag remekül összefoglalja a ránk váró élményeket. Ha szeretnénk, elidőzhetünk a naplementéken, netán ádáz harcot vívhatunk a többi játékossal.

A produktum modulonként jelenik meg, a Hangar és az Arena Commander már elérhető, a teljes kereskedelmi kiadásra pedig 2016-ig kell várnunk.

15.
15.
PrimYaz00
#14: Nekem semmi bajom a zenével, pls gondolkozz mielőtt behánysz vmit... és szerencsére nem tudod megváltoztatni, szóval tőlem rinyálhatsz :)
14.
14.
A Pulyka
#13: ES meg jo, hogz te sem.Ehhez sokfele zene illik, de ilyen pont nem...
13.
13.
PrimYaz00
#5: Szerencsére, nem te vagy az előadó.
12.
12.
Teuton
#3: Nem csak technológiai akadálya lehet a dolgok megvalósításának, lehet menedzsment, fejlesztői, gazdasági vagy pénzügyi is.

Pl. nincs elég pénz a fejlesztésre és félkészen érkezik, nincs elég pénz az a tesztelésre és bugokkal teli érkezik, rosszul tervezték meg a dolgokat és inkonzisztens maszlag az egész, nem értenek hozzá a programozók és egy optimalizálatlan ócskaságot kapsz amit nem tudsz futtatni minimumon még csúcsgépen se, a vezetés lefaragja a kész anyag harmadát DLC-nek, a másik harmadát meg simán fagyasztja hogy legyen mit belerakni Szuper Játék 2-be (ahol ugyanezt eljátsszák majd), és a többi.

Ezekkel amúgy nem a SC-re utalok, hanem úgy általában az utóbbi évek eseményeire és tapasztalataira.
11.
11.
10.
10.
HerodPK
en jelelngelg az elitet gyurom es bár nincs benne semmi. mármint story csak csinalj amit akarsz menny ahova akarsz.. mégis maa elég szeges még szerintem sok sok orára. szeretek csak felfedezgetni kalozokra vadászni , vagy épp ma kezdtem el bányaszkodni. millio lehetoség. és pont azért jo mert szabad lehetsz végre!!! szpval várom szeretettel addig meg marad az elite
9.
9.
Dio papa
#6: Nem. Lesz 100+ naprendszer, ezeknek lesznek bolygói, de szó sincs valós léptékről. Úgy képzeld el mint bármelyik mmo-ban a várost, vagy akár a Mass Effectben.
8.
8.
randall13
#6: Az a terv ha jól tudom.
6.
6.
medson
Várjunk csak, valaki tisztázná nekem ezt :D. Nem sokat tudok erről a játékról, most akkor ebben kajak lesz egy temérdek bolygó, és arra szállok le amelyikre óhajtók? és mindezt valós mértekben?
5.
5.
a3a
csak ne rontották volna el azzal a dubsteppel a zenét.
4.
4.
makkandis
Ott áll az Aurora a hangárban, csak indulhatnák végre...
2.
2.
ilor14
Komolyan mondom, hogy ez már jobb, mint a valóság, ha tényleg ilyen lesz! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...