Készül a Resident Evil Zero HD?

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom frissítette a Resident Evil HD hivatalos japán honlapját, az egyik képen pedig felbukkant a korábban GameCube-ra megjelent Resident Evil Zero. Így minden jel arra utal, hamarosan HD-ben is visszatér a játék.

Úgy tűnik, a Capcom nem áll le a Resident Evil-részek hádésítésével, s a januárra datált GC-s Resident Evil után a szintén GameCube-ra és Nintendo Wii-re megjelent Resident Evil Zero is megkapja a maga HD-s verzióját.

Legalábbis erre utal a játék hivatalos honlapja, ahol váratlanul felbukkant a Zero logójával ellátott borítókép.

A Resident Evil GameCube-os változatának ráncfelvarrása január 20-tól lesz letölthető, PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A jelen generációs gépeken 1080p-t, az előző generációs konzolokon pedig 720p-t támogató, régi és új irányítási sémát is tartalmazó HD feldolgozás 19,99 eurós árcédulát kapott.

21.
21.
GAMEROD
...megvenni valószínűleg nem fogom mert az eredeti GC-s Remake és Zero még itt hever a polcomon, ezért talán megengedem magamnak a downloadot ha kedvem támad játszani bármelyikkel is:D
20.
20.
GAMEROD
A Zero is jó rész, igaz a végére már kicsit ellaposodik de az elején a vonatos és az utána következő újabb hatalmas kisértetház (ami a Resident Evil1-hez hasonlít) nagyon ott van a szeren. Külön tetszik hogy a játék nagyrészében segít egy AI szereplő is, akivel lehet bizniszelni az inventory-val, ő is szedeget fel cuccokat, lőszereket aztán lehet cserélgetni, legalább kilövi a beláthatatlan területekről a zombikat. Már nem biztos hogy újra kijátszanám, mert nemrég az Umbrella Chronicles rész felelevenítette ismég de már belső nézetben.
19.
19.
godach
Én nagyon örülnék ha a Wii-s Archives játékokat is megkapnák a nagygépesek és PC-sek. Rohadt jó élmény osztani az ólmot és kicsit keményebbnek érezni magunkat mint a túlélő horror kategóriában. De persze az Outbreak File részek sem elhanyagolandók...
18.
18.
Yanez
Bombahír ez nekem, mert kimaradt ez a rész! Remélem tényleg összejön!
17.
17.
Gora
Mondjuk a Remake hd utàn ez vàrható volt.
16.
16.
devilcsaj
ha tényleg készül, a REmake Hd-hoz hasonlóan jöjjön PC-re is, és ugyanazokkal a főszereplőkkel sztem készülhetne Revelations 3 - de ez csak az én óhajom-kérésem :D
15.
15.
K2 The Highest
Ez volt az egyik kedvenc RESI részem. Épp két hete toltam ki Wii emulátoron.
14.
14.
macilaci40
Szerintem rossz lesz ez a játék :(
13.
13.
strike19
#12: Volt japánba a Resident Evil 4-el belecsomagolva egy lemezen.Ha megakarod keresni akkor biohazd-ot írjál.
12.
12.
SP4C3F0X
Code Veronica-ból már jött ki HD változat tavalyelőtt, de csak konzolra. Volt valami Collection kiadás.
11.
11.
GAMEROD
#7: Szerintem pedig az lesz. Az összes Resident Evil jétékot ismerem (kb 24 rész )kívülről, belülről és a Revelations és Dead Aim részek foglalják el az utolsó két helyet számomra amiket az Operation Raccoon City követ. Ez a három rész az aminek szerintem soha nem fogok nekikezdeni újra, sem a hangulatuk sem a kivitelezésük nem lett jó. Az összes többi részének neki lehet ugrani többször is, még a 4,5,6 részt is jólesik néha előszedni.
9.
9.
suresz
jöjjön ps3ra, az a lényeg
8.
8.
GAMEROD
Remélem hogy kijön, nekem nagyon bejött a Zero. Egy Code Veronica se jönne rosszul, annak is nagyon bejött a hangulata. De a legjobb az lenne ha az összes kameranézetes cím kapna egy HD változatot, 2,3, Outbreaken keresztül.
7.
7.
DON GONDOCS
Hát itt legalább nem egy remake játék HD verzióját akarják újra eladni hanem az alapjáték kap egy HD kiadást. Bár igazából most a legnagyobb figyelmet a Revelations 2-nek kell fordítani az mégiscsak egy "új" rész lesz a sorozatban. Én szerintem nem lesz csalódás.
6.
6.
strike19
#3: Én jobban tudok örülni egy régi résznek akár csak HD felújítás.Inkább ez mint egy Resident Evil 6.5 vagy Raconcity City.
5.
5.
Gorrister
Remek, jöjjön csak.
Ha lehet egy kérésem akkor még a Code Veronica-t látnám szívesen PC-n HD felbontásban.
4.
4.
p3ti
A Zero volt az a rész,ami nem tetszett annyira. Szerintem iszonyatosan vontatottra sikerült..
3.
3.
crytek
Így is kell ezt végre valaki érzi, hogy a régi "kult" címeket újra kiadni szinte 0 munkával (csak egy kis graf upgrade azt kész) rengeteg sok plussz bevétel és esetenként jobb is mint egy új rizikós címet építeni a nulláról. Várom ezerrel.

Bárcsak valaki megcsinálná a Gothic 1-2 HD Remasteredet!
2.
2.
godach
Léptessétek elő, mert jól szól a srác! ;)
1.
1.
strike19
Remélem lesz Collection Edition.Mert akkor együtt venném meg az összes rész-et !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...