A jövő héten jön az AC: Unity Dead Kings DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 6.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft megerősítette, hogy a jövő héten landol az Assassin’s Creed: Unity első nagyobb DLC-je, a Dead Kings, ráadásul az alapjáték tulajdonosai ingyen hozzájutnak majd. A kampány története folytatódik benne.

Az Assassin’s Creed: Unity régóta várt letölthető tartalma, a Dead Kings végre dátumot kapott a Ubisoft jóvoltából. A csomag január 13-án érkezik PC-re és Xbox One-ra, míg január 14-én PS4-re. Az alapjáték megjelenése körüli fiaskó engeszteléseként teljesen ingyen hozzájuthatunk a DLC-hez.

A küldetéssorban a Saint-Denis székesegyházba látogatunk el, feltérképezhetjük a katakombáját egy lámpás segítségével és szert teszünk egy új Guillotine fegyverre is. Emellett számos mellékküldetés, fejtörő és kooperatív misszió vár ránk.

Köszi, Maximo32HUN!


9.
9.
jardo
AC Chronicles: China-ról tudni valami? Az mikor lesz újra elérhető? Eredetileg a season pass mellé járt, de sp ugyebár nincs többé.
7.
7.
KeXxX
A Rogue-hoz nem jön DLC? Mármint ilyen sztori vagy küldetésalapúra gondolok nem ilyen hely és fegyverkioldó faszságokra.
5.
5.
Blueberry
Lehet h jó lesz ;) bár az alap játék se kötött le tovább 3napnál,a black flag jobban tetszett
4.
4.
Macifasz
#1: Is-is. Valakinél fut rendesen, valakinél nem. Van olyan ismerősöm, akinek i7-es procival, 16 GB rammal és 970-es kártyával nem fut rendesen a bugok miatt, egy másik haverom meg az i5-ös procijával, a 8 GB ramjával és a 760-as kártyájával vígan játszik vele HIGH beállítások mellett. Ami furcsa, mert nekem szinte ugyan olyan gépem van mint neki, és nálam sem fut rendesen. :-D
3.
3.
vnm51
"az alapjáték tulajdonosai ingyen hozzájutnak majd"
Ezt most nem értem: Akinek nincs meg az alapjáték minek venne egy DLC-t amit nincs mihez felhasználni? Nem azt írta, hogy az előrendelők kapják ingyé', mert annak még értelme is lenne.
2.
2.
Baracker
Remélem lesz collector's edition +5 fpssel és a játék második felével <3
1.
1.
mephi
Az alapjáték sikerült már bug mentessé tenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...