Rainbow Six: Vegas információk

  • Írta: fojesz
  • 2006. április 6.
  • Hír
Link másolása
A következő generációs Rainbow Six igen szépnek tűnik a képek alapján - a mostani infók szerint a játékmenet sem szenved majd csorbát!
A következő generációs Rainbow Six igen szépnek tűnik a képek alapján - a mostani infók szerint a játékmenet sem szenved majd csorbát!

Ugrás a galériához

A Vegas-ban egy új csapat fog szerepelni, új vezetőséggel természetesen. Csodakatonáink élén Logan Keller áll majd, ki mestere leszen a felderítésnek, míg helyetteseiként Michael Walter (a nehéz fegyverek és a robbantások szakértője) illetve Jung Park (szakterülete az elektronika) tűnik fel a színen. A fejlesztők szerint még nagyobb hangsúlyt kapott ezúttal a taktika, sokkal jobban társainkra leszünk utalva mint a korábbi játékokban.

Sokkal részletesebb lesz a tervezgetés az új játékban, sokkal részletesebben tervezhetjük meg előre az egyes szituációkat. A kaotikus helyzetek elkerülése végett még azt is meghatározhatjuk, hogy egyes szobákba betörve csapatunk melyik tagja melyik ellenfelet lője. Ebből kifolyólag sokkal komolyabb AI-ra számíthatunk illetve - mint az a képeken is látszik - gyönyörű grafikára. A Ubisoft ígéretei szerint a legjobb Rainbow Six játékot tisztelhetjük majd a Vegas személyében - állunk elébe! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...