Hellblade - PlayStation 4 mellett PC-re is

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Továbbra is nagyon keveset tudni a Ninja Theory idénre datált, tavalyi Gamescomon bemutatot hack'n'slash kalandjáról, a Hellblade-ről. Ma azonban kiderült, PlayStation 4 mellett PC-re is beszerezhető lesz a játék.

A tavalyi Gamescomon mutatkozott be a Ninja Theory legújabb hack'n'slash akciója, a Hellblade, amiről ma kiderült, hogy lőttek a korábbi PlayStation 4-exkluzivitásnak, a játék ugyanis PC-re is meg fog jelenni. A bejelentésből az is kiderült, hogy az asztali gépes verziót akár 4K-s felbontásban is játszhatjuk, kapunk mod-támogatást, illetve valószínűleg valamilyen Steamworks lehetőségek is szerephez fognak jutni.

A leleplezés mellé néhány vadonatúj koncepciós rajz is érkezett.

20.
20.
Nagyon nem örülök...De bánja franc csak már a itt lenne kezemben
18.
18.
tsulok
#14: Olvasd vissza mondjuk a DR3 PC bejelentésének hírénél a kommenteket. Én nem látok óriási MS utálatot. Alapvetően mindig néhány ember kezd el szitkozódni.

Az megint más kérdés hogy itt most teljesen másról van szó. Pl a DR3-at Xbox exkluzívként árulták. Itt meg jóval megjelenés előtt bejelentették, hogy jön PC-re is. Sőt, amikor bejelentették a játékot csak annyit mondtak hogy a konzolok közül PS4-re jön először. Szval valszeg fél évvel megjelenés után jön XO-ra is.
15.
15.
p3ti
#11: Azért még mielőtt elsírnánk magunkat és kis "ők a hibások" medálokat akasztanánk egymás mellkasára, elárulom, hogy ugyan ez megy most is, és ment már a régi gépeknél is.
14.
14.
p3ti
#10: Igazából nem kell nagyon belelovagoljuk magunkat hogy ki miért érzi felsőbbrendűnek magát. Aki játszik és élvezi a játékot az a legegyszerűbb gameboyon és megtalálja a helyét. Viszont a tendencia iszonyatosan erős miszerint amit a Sony csinál az teljesen oké, amit az MS az meg maga az ördög. Persze ha ez szóvá lesz téve akkor máris megy a remegés meg a ócsárlás.
13.
13.
tupaccc
Fanok mindig is voltak és lesznek, mert mindig van jópar 10éves, akinek apuci vesz x1 vagy ps4 konzolt, aztán megy a gyerkőc netre hacolni a gépe mellett :-)

Én személy szerint azért vettem ps4et, mert nyugalmat akartam néhány évre. Nagyon felvitték a pcs követelményeket, belefáradtam a fejlesztgetésbe, pláne így, hogy család mellett már csak évi néhány címre van időm, ez volt a leglogikusabb döntés. Talán majd ha gyerkőcök felcseperednek, és elköltöznek, akkor veszek újra egy gamer pct :-)
12.
12.
roli33
Na, akkor ezért se kell még PS4-et venni. Bár attól is függ milyen gépigénye lesz.
11.
11.
Pain
#10: Azt pedig mindig elfelejtik, hogy mi volt a ps3 és az x360 indulásakor. Olyan felsőbbrendűséget, amit akkor az xbotok levágtak nem nagyon láttam még egyik generációban sem.
9.
9.
crytek
2015-ös év legjobb játék híre eddig!
7.
7.
N!ghtmare
Ez nagyon jó hír, jó csapat, bírom a játékaikat. Most veszek új gépet, szóval jöjjenek is csak a játékok, pláne Unreal 4-es motorral, tuti szép lesz.
6.
6.
p3ti
Xbox - PC kombónál mindenki fröcsögve rázta a rácsot hogy mennyire felesleges az XOne.
5.
5.
Inferno
Hála Istennek h végre kicsit nyitnak a fejlesztők a pc felé is mert mostanság kicsit észrevehető h exclusive játékok kapnak pc megjelenést is pl.: ez,ryse,GTA,dead rising,titanfall, már csak egy halo masterchief collection kéne pc-re és többet nem morognék h néha a pc csak egy port ;)
4.
4.
Drazhar
Mivel ps4 nincs, pc meg van, így szuper a hír :D
2.
2.
godach
Mostmár divat lesz a PS4 Exclusive = PC megjelenés?
Nem mintha zavarna, csak na.
1.
1.
A Pulyka
Most hallok eloszor a jatekrol :D Megneztem azt a gamescom-os trailert, odabaszos na. A God of war meg a Dmc melle elferne meg egy komolyabb hank n slash.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...