Dying Light - Egy regény alapozza meg a sztorit

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Techland bejelentette, hogy a január végén boltok polcaira felmászó Dying Light történetéről egy hamarosan megjelenő regényből tudhatunk meg többet. A Dying Light: Nightmare Row a játék előzményeit fogja felvázolni.

Dying Light: Nightmare Row címmel mutatkozik majd be a Techland zombis játékának előzményeit elmesélő regény. Az egyelőre dátum és árcédula nélküli könyvet az a Raymond Benson jegyzi, aki eddig több mint 30 könyv szerzője, köztük a hivatalos James Bond novelláké is, amelyek megírására az Ian Fleming Estate kérte fel.

A regény a fiatal, mindössze tizennyolc éves Mel Wyatt amerikai atléta és testvére szemszögéből mutatja be a játék sztorijának előzményeit. A testvérpár kalandja Harranban veszi majd kezdetét, miután a járvány kitörése után ott ragadnak.

A Dying Light január 30-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
zala122
hát akk elolvasom mert én kíváncsi vagyok rá
2.
2.
Nottingham
*jatekunk
Szerkesztes gombot kovetelek bassza meg!
Viva la Revolution!
1.
1.
Nottingham
Mi ez az uj divat, hogy konyvvel/kepregennyel adjuk elo a katekunk sztorijat? Ma mar nem meno belerakni a jatekba az elejet, mert ma mar mindenki egybol az akcio kozepeben akar zombi fejeket dobalni vagy mi?! Ennel a jateknal amugy se ertem az elozmeny konyvet...biztos nagyon fordulatosan fogjak felvonultatni az osszes zombi kliset, ami letezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...