Mortal Kombat X - ki a következő?

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 14.
  • Videó
Link másolása
A NetherRealm csapata vadonatúj gameplay előzetessel kedveskedett a Mortal Kombat X-ről, a kedvcsinálóban Kung Lao és Kitana csap össze. Itt van, tessék: a kalapos fickó is kapott egy privát előzetest.

Igazán brutális előzetest kaptunk a Mortal Kombat X-ről, melyben a klasszikus bunyós széria minden eszenciája benne van - mi is libabőrösök lettünk tőle. Azt tudtátok, hogy minden előrendelő megkapja Gorót játszható karakterként?

Köszöntsétek meghajlással Kung Lao-t és Kitanát!

A Mortal Kombat X április közepén érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Köszi, Wask!

26.
26.
pkflavio
#22: Nem azon mullik hogy milyen karcos a játék hanem hogy hogy vigyázol rá ember,én is rongyá játszottam és makulátlan a lemez. Várom az X-et, élvezet lessz egy kis mortal bajnokságot rendezni ha megkaparintom:D
23.
23.
Quent1n
#21: Hmm... Na ez kimaradt nekem :D Így viszont már érdekesebb lehet a dolog.
22.
22.
McDuff
hjajjj messze még az a megjelenés, barátnőmmel már alig bírjuk kivárni hogy szeneszéjjel verjük egymást, aztán meg összevesszünk rajta, de hát vmi válóok csak kell, a 9es egyenlőre még kevés volt hozzá :D
meg az már rongyá is van játszva, tiszta karc a lemez, van hogy el se indul :P
21.
21.
Nicodemus
Ed Boon egy korai nyilatkozataban elarulta hogy a jatek kozvetlen a legutolso resz utan fog jatszodni majd lesz benne 2-3 ido ugras ha jol emlekszem, a legutolso lesz a 25 evvel kesobbi idosik. Szal folytatni fogjak az MK9et, de a jatek nagyja a jovoben fog jatszodni.
20.
20.
Quent1n
#12: Frissítsünk oké de azért fura nekem, hogy ha Kung Lao van akkor Johnny Cage miért nincs? Ha Cassie Cage van akkor azt jelenti, hogy eltelt kb. 20-25 év. Szóval fura.. Illetve nem értem, hogy miért nem folytatják az előző részt közvetlenül hisz ugye eléggé nyitva maradt a Shinok-os résszel, minek ugranak 25 évet? Így gyakorlatilag hülyeség volt nyitva hagyni a 9 végét...
17.
17.
PrimYaz00
#16: Goro meg sem halt... és ő dlc-nek számít, mert csak akkor kapod, ha előrendeled.
16.
16.
zala122
smoke-ot nem akarják visszahozni véleltlen? mert ha már goro újréledt akkor smoke-ot miért ne.
15.
15.
Trapyd
#14: Kb. már rég előrendeltem volna, attól függetlenül, hogy nem szokásom ezt csinálni, de az előző rész, tökéletesen használhatatlan netes játéka miatt, nem merem megtenni.
14.
14.
atesz89
Remélem a PC-sek megtisztelik őket 1 vásárlássalm ha már kijön PC-re. Eddig az MK-ért sírt minden PC-s kíváncsi vok itt mi lesz. Nekem elővételes PS4-es lesz. :)
13.
13.
Drazhar
#5: Dehogyis, mindössze mind 3 harcsstílusnak lesz 1-2-3 saját mozdulatsora, ahogy a korábbi videókban ez szerepelt. Igazából ezt továbbra sem tartom többnek, csak egy olcsó húzásnak arra, hogy így majd elmondhatják, hogy nem is csak 20 harcos van a játékban, hanem 20*3 - holott tudjuk, hogy csak parasztvakítás.
12.
12.
Dante2014
#11: Azért állandóan a régi karaktereket ellőni részről részre szintén kiábrándító lenne, szerintem nem volt rossz ötlet újakat pakolni. Az meg, hogy Cassie ismeretlen ismerős, nem is teszi olyan vészessé.:) D'vorah eléggé kilóg, de ha már van gyíkunk, meg egyéb korcsunk, legyen már bogaras leányzó is ..XD
Kotal Kahn viszont kifejezetten tetszik nekem, a kölyök a behemóttal (nem jut eszembe még a nevük se) viszont nevetséges.
Hozzák be Noob Saibotot is!!!!
11.
11.
Quent1n
A karaktereknél bukik el nálam a játék továbbra is ami szomorú, mert egyéb aspektusai nagyon tetszenek.. De ez a Cassie Cage meg a többiek.... na ne vicceljünk már...
10.
10.
strike19
#7: Én se bírok várni vele.Kénytelen leszek Season Pass-t venni biztos lesz megint.
Season Pass:4 plusz karakter,klasszik skin, 3 klasszikus pálya.Szerintem más nem nagyon lesz benn max 100 plusz challange tower.
9.
9.
Norbi-wan
Mikor megláttam az első gameplay-t azt gondoltam hogy :" ez szar lesz" ... tévedtem. Ez kurva jó lesz :D
8.
8.
biohazard rex
#5: Lesznek alap ütések/képességek, amelyeket mind3 stílus fog tudni, pár mozdulat meg attól függően változik, melyik stílust választod. Szerintem elég olcsó megoldás lesz...
Sokkal jobb lett volna, ha nem szedik szét, mert így csak korlátozzák a lehetőségeket.
7.
7.
roli33
Atom! Viszont ebből is lesz Komplete Edition, legszívesebben azzal kezdeném, de addig meg úgyse bírok majd várni. Ejj.
6.
6.
DarkLord
#5: Az nagy gáz lenne, mert akkor csak paraszt vakítás és szerintem az igazi vérbeli MK-okat maguk ellen fordítanák, ezt meg szerintem egy ilyen franchise nem engedheti meg magának.
5.
5.
Dízel
jó lesz ez, bár nagyon nem vagyok még kibékülve a karakterenkénti 3 fajta választható harcstílustól... ha egyenként annyi combot tartalmaznak mint az előző részben 1 karakter, akkor le a kalappal, de ha el lesz osztva 3 felé akkor az nagyon hitvány húzás lesz. Amúgy meg remélem marad benne a story mode. nagyon jó fless volt az előző részben is.
4.
4.
ssemtexx
Kitana,jöhetne a csaj,jó kis anyag.
3.
3.
DarkLord
Nekem eddig a pálya design-ok tetszenek nagyon. (A karakterek még mindig nem :D és lassan elkél az összes hely) Persze emiatt első napos vétel ez tuti!
2.
2.
Yanez
Még mindig hihetetlen számomra mennyire hangulatosnak néz ki!
1.
1.
Harkat
Még egy halott karakter feltámad?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...