Battlefield: Hardline - minden platformon lesz béta

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 15.
  • Korai verzió
Link másolása
A Visceral Games legújabb blogbejegyzéséből kiderült, hogy a Battlefield: Hardline közelgő bétatesztje minden platformon kipróbálható lesz és mindenki részt vehet benne. Csupán a dátummal lógnak a srácok.

A Battlefield: Hardline producere a hivatalos blogon hintett el pár érdekességet a rendőrös shooter közelgő bétatesztjéről. Ami a legfontosabb, hogy nem lesz idegesítő platform-exkluzivitás - még ideiglenes sem -, minden masinán kipróbálhatjuk a Hardline multiját.

A bétában két játékmódra vethetjük rá magunkat, a Hotwire-re és a Conquestre, természetesen 64 fő egyidejű szórakozását biztosítva - nem lesz szintsapka sem, addig fejlődhetünk benne, ameddig jólesik. Noha a producer szerint ez csak egy kis ízelítő a teljes játékból, bízik benne, hogy többen kitartanak a Hardline mellett.

A korai próbalehetőség tapasztalataira építkezve a fejlesztők már betonstabil szerverparkot létesíthetnek a teljes játék megjelenésére.


A béta dátuma még nem ismert, annyi biztos, hogy PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on is rávethetjük magunkat.

2.
2.
Hulk86
Jó lesz ez , kicsit megfűszerezik a népnek a dolgokat!
Személy szerint nagyon várom már, lesznek akiknek nem jön be persze , de nagyon nagy rajongó tábora lesz!!!!
1.
1.
DON GONDOCS
Lehet tenni kéne vele egy próbát, bár engem a kampány érdekelne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...