Egy hetet csúszik a Resident Evil: Revelations 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 15.
  • Csúszás
A Capcom szólt, hogy a Resident Evil: Revelations 2 mégsem jelenik meg a tervezett időpontban. Szerencsére csak egy hetet csúszik a túlélőhorror, azt a pár napot további optimalizálásra fordítják a készítők.

Eredetileg február 17-én kaptuk volna meg a Resident Evil: Revelations 2 első epizódját, ám a Capcom a játékmenet további csiszolására hivatkozva egy héttel eltolta a premiert. A kiadó ausztrál részlegének PR-osa szerint az új megjelenési dátum február 25., míg a dobozos verzió március 20-án landol a boltokban.

Szóval a módosult dátumok:

  • Episode 1: február 25.
  • Episode 2: március 4.
  • Eipsode 3: március 11.
  • Episode 4: március 18.
8.
GAMEROD
Semmi probléma, addig úgyis elleszek a Remake-vel mint sokan mások. Még a fiatalabb generációnak sem ártana kijátszania, tudom hogy az elvárások nőttek, az IQ csökkent de az első részek ismerete nélkül annyi értelme van nekifogni az újabb Resident Evileknek mintha egy százoldalas regény utolsó 3 oldalát olvasnád ki.
7.
DON GONDOCS
Remélem azért lesz olyan hosszú mint az első rész.
5.
szakallaskan
Előrendeltem digitálisan.Számoltam a napokat vissza.Nagyon nem örülök a késésnek!
4.
godach
#2: Vazz, ott vannak felül (a képek alatt) hogy a módosult dátumok a következők:
És itt van négy dátum, tehát kizárásos alapon, hány rész lesz?
Hat lol
3.
DarkLord
Mindegyik fejezet csúszik úgyis ez szép így, hogy hetente írnak egyet, de ők is tudják, hogy az első jön 1 hét múlva a következő már csúszik és az utolsó is. Csak maguknak nyernek időt ezzel, hogy feldarabolták a játékot. Hisz így játszhat vele aki akar és közben nyugodtan foltozgatják a többi részét a játéknak. Gyakorlatilag amit 1 fejezet címén megkapnak az emberek már kész van tuti egy fél éve.
2.
strike19
VAjon hány epizód lesz?Ez a Telatal games-től tanulták el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...