Játék készül a Battlefleet Gothic alapján

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb RTS-sel bővül a Warhammer 40.000-univerzum adaptációfelhozatala, ezúttal a Battlefleet Gothic nevű spin-off játékváltozatát jelentették be, amit a negyedik generációs Unreal Engine hajt.

A Battlefleet Gothic a Warhammer 40.000-univerzum csatáit terjesztette ki az űrbe, a spin-offban óriási űrcsatahajók veselkednek egymásnak a már jól ismert frakciók győzelméért. Ez alapján készít most a Tindalos Interactive (Etherium) és a Focus Home Interactive egy valós idejű stratégiát, a PC-s játékban Imperial, Chaos, Eldar és Ork oldalon is harcolhatunk majd.


Az Unreal Engine 4-et használó cím elsődleges érdekessége, hogy a flottánkat erősítő csatahajókat egyenként is megbütykölhetjük majd, változtathatunk a fegyvereken, a védelmen és a különböző támogató alrendszereken is. Minden módosítás kihat majd a hajók teljesítményére, melyek admirálisai és legénységei maguk is fejlődnek, ha azok túlélnek egy-egy csatát.


A Battlefleet Gothic: Armadáról egyelőre három screenshotunk van látnivalóként.

3.
3.
fojesz
2.
2.
anarchoid
A cikk irojanak : Warhammer es Warhammer 40k NEM UGYANAZ!

igy ez a mondat kb ertelmetlen ;)

"Jó hetük van a Warhammer-rajongóknak: azután, hogy megtudtuk, készül a Total War: Warhammer, most a Battlefleet Gothic nevű Warhammer 40.000 spin-off játékadaptációját jelentették be."
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...