Launch traileren a Saints Row: Gat out of Hell

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 16.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten újra kiakasztják a hülyeségmutatót a Volitionnél, éppen egy hét múlva jelenik meg a Saints Row IV legújabb (önállóan is futtatható) kiegészítője, a Gat out of Hell. Találkozunk a pokolban!

A PC-sek a Saints Row IV ingyenes próbaverziójával melegíthetnek a Saints Row: Gat out of Hellre, ami január 23-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A kiegészítő önállóan is futtatható, tehát nem kell hozzá az alapjáték, ugyanakkor PS4-en és Xbox One-on együtt is megvehetjük a két címet - ott ugyanis újdonság lesz mindkettő.

8.
8.
godach
FrankBlack-nek jó ízlése van így anno vakvágányra került játéknak adtam még egy esélyt. Csak nem tetszett. Később végigjátszottam a Wheelmant. Na mondom, az után a fos után ez csak valami reménysugár. Így újra adtam esélyt neki.
Hát, most sem tetszik.
7.
7.
Dreadlox
Remélem ha lesz következő rész, akkor próbálnak a játékmenetbe vinni egy kis innovációt, mert poén játék, de amint kipörgeted egy rakás unalom az egész. Az SR4el is csak azért játszok mert vannak hozzá módok.
6.
6.
shatterhand
en birnam de ps3-on annyira gagyi a graf hogy nem tudok atlepni rajta. videokon tetszik de azok pc-rol keszultek
5.
5.
Hidalgo
Biztos lesznek fújolok, ezt a játékot divat szidni. Én minden részét imádom, a 3. a kedvencem, ezt sem hagynám ki, a polcomon a helye! Az offline coop miatt pedig nagy KÖSZI a Volitionnek, a ND mellett nálam ők a csúcs :)
2.
2.
lesik20
#1: Hú, de eredeti poén
1.
1.
kazuma1989
Ps4re ez a standalone dlc milyen árban lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...