Aranylemezen a The Order: 1886

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 18.
  • Hír
Link másolása
A Ready at Dawn csapata pezsgőben fürdik (szó szerint), hiszen a The Order: 1886 munkálatai befejeződtek, a játék biztosan megjelenik február 20-án. Az előrendelők sem maradnak extra tartalmak nélkül.

A Sony és a Ready at Dawn bejelentette, hogy a The Order: 1886 munkálatai végre értek, a játék aranylemezre került, a fejlesztők pedig ünnepelnek. A csapat lerántotta a leplet az előrendelői bónuszokról is.

Akik már most bebiztosítják maguknak a saját példányukat, megkapják a Knight’s Arsenal DLC-t vagy a Knight’s Endurance Packot. Előbbivel főhősünk, Galahad egy alternatív lovagi egyenruhába bújhat és exkluzív fegyverekre tehet szert a történet végigjátszása után.

Míg a második csomag tulajdonosai szintén egy egyedi kosztümöt kapnak, pluszban végtelen Blackwatert, nem beszélve a Blacksight regenerációjáról.

Kaptunk egy új trailert is a február 20-án megjelenő játékról:

37.
37.
Ruga
#13: Ne magyarázkodj.. :)

Aki előrendel egy játékot az kockázatot vállal, de ettől még nem hülye, csak bízik, remél, hisz. Sajnálni ezért teljesen fölösleges, mindenki megtanulja a leckét, van aki a saját kárán, van aki másén.. :)
30.
30.
DON GONDOCS
15.
15.
p3ti
Ha lenne ps4 a Tv alatt tuti első napos vétel lenne. Eddigi látottak alapján nagyon ígéretes. Szeretettel várom az első teszteket!
14.
14.
kamgecam
Tuti elôrendelem,pedig nem vagyok az az elôrendelôs tipus.Viszont ez a game alap,és Boogie-nak is hiszek.Biztos akkor a legbutább állatfaj vagyok akkor...;)
13.
13.
randall13
#11: Hol írtam én ilyet, hogy aki szarozza az okos? Annyit írtam, hogy több esze van. Tudod én meg azokat sajnálom, akikben nincs annyi vásárlói magatartás, hogy megvárják míg egy játék ténylegesen elérhető legyen és aztán költsenek rá pénzt.
12.
12.
BloodyDeath
Én nagyon várom már. Csak egy szimpla lövöldét várok szörnyekkel. Ha többet kapok, akkor annak örülök. Engem boldoggá tesz enyi is.
11.
11.
Ruga
#7: Tehát a te logikád szerint aki szarozza 0 infó alapján az az okos, mert nem hagyja magát átverni? Aztaq.. :D Felvilágosítalak, ez maga A kiábrándult cinizmus! Csak sajnálni tudom aki így él, gondolkodik és tekint a jövőbe..
10.
10.
aordog
Maradjunk annyiban, hogy egyenlőre pofás...
Kell egy teszt és majd mindent megtudunk. Ugyanakkor fontos leszögezni, hogy a teszt a bolti ár figyelembevételével fog készülni, tehát ha a teszt egy jó minősítést kap az azt jelenti, hogy a produktum Megéri az árát, de használtan egyenesen vétek lenne kihagyni.
Nekem ha lenne gépem, akkor tuti, hogy a stáblistáig legalább 1x eljutnék.
Akinek van és nem így gondolja az képzelje el, hogy olyan fejet vágok rá, mintha én lennék a világon a leghülyébb majom.
8.
8.
suresz
úgy érzem ez lesz a kedvenc játékom!
7.
7.
randall13
#5: Mennyivel jobb az, aki ugyan ennyi infó alapján ajnározza a játékot? Aki látatlanban szarozza, az legalább nem hagyja magát átverni. Az előrendelők a legbutább állatfaj, 200 forintos csecsebecsékkel rá lehet őket venni olyan játékok megvételére, amikről láttak 10 percnyi videót.
5.
5.
Ruga
Már szarozzuk pedig még nem tudunk semmit az igazi sztoriról, csak a keretet.. Ennyire cinikus az hozzáállás mindenhez? Ez kinek jó?
3.
3.
Blueberry
Az lenne jó hír hogy holnap már a boltokban van ;)
2.
2.
green01
Na az ilyenek miatt érdmes Ps tulajnak lenni.Garantáltan jó exclusive játékok.Ez eszméletlen jól néz ki,biztos vagyok benn hogy jó is lesz.
1.
1.
h.jozsa
IMádom!
Előrendelve store-ban,már csak 1 hónap
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...