Ilyen lett volna a Silent Hill: Cold Heart

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 19.
  • Hír
Link másolása
Az egyik rajongói oldal szert tett a Silent Hill: Cold Heart design-dokumentumaira. A játék egy havas környezetben játszódó folytatás lett volna, valódi pszichológiai terrorral, ám a fejlesztést idő előtt lelőtte a Konami.

Vélhetőleg belsős körökből származó fejlesztői dokumentumokra tett szert az egyik Silent Hill rajongói oldal. A Silent Hill: Cold Heart egy zord téli tájon játszódó folytatás lett volna, amely "valós pszichológiai terrorral" operált, "vérfagyasztó horrorélményt" biztosítva a játékosoknak. A fejlesztést a Climax Studios végezte Nintendo Wii-re, de a projektet sajnos törölte a Konami.

A játékban egy fiatal nőt, Jessicát irányíthattuk volna, aki egy hóvihartól tépázott, ködös városban találja magát éjszaka. Hamar világossá vált számára, hogy valami nem stimmel, bár az is lehet, hogy csak a képzelete szórakozik vele. Egy igazi rémálomban találja magát, ahol a jégbe fagyott környék egyfajta labirintusra hasonlít, szörnyekkel és félőrült karakterekkel. 

A túléléshez nélkülözhetetlen lett volna a meleg öltözet, a Wiimote segítségével barikádokat építhettünk a folyosókra és az ablakokra, emellett élelmet és vizet kellett volna találnunk. Az időjárás dinamikusan változott a Cold Heartban és a felfedezésen is nagy hangsúly volt.

A Konami néhány elemet átvitt a 2009-ben megjelent Shattered Memoriesbe. A Cold Heart zord időjárástól elzárt városa nagyon emlékeztet minket a 30 nap éjszaka című filmre és a Stephen King-féle Évszázad vihara című sorozatra.

5.
5.
gregorpgm
#4: Nekem csak a PS2-es verzióhoz volt szerencsém, gondolom nem sok különbség van grafikán kívül. :)
4.
4.
godach
#3: PS2 és PSP verzió között van eltérés. Mert akkor kitolom megint ;)
3.
3.
gregorpgm
Hmm, érdekes lett volna.
Nekem is nagyon bejött a Shattered Memories, és ráadásul PS2-n szerintem az egyik legszebb cím.
2.
2.
godach
A Shattered Memories (PSP) szerintem odaverős volt. Nekem nagyon tetszett. Igazán ütős hangulata van és mindezt harc nélkül éri el.
1.
1.
DON GONDOCS
Megintcsak szívfájdítás hogy nem lett belőle semmi, vagyis lett a Shattered Memories. Na majd a Silent hills hátha beváltja a hozzáfűzött reményeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...