Megjelenési dátumot kapott a The Witcher MOBA

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a The Witcher-sorozat mellékszála, a The Witcher Battle Arena. A free-to-play mobilos kitérő a manapság egyre népszerűbb MOBA stílus egyik újabb jeles képviselője lesz.

A fejlesztést végző Fuero Games és a munkába besegítő CD Projekt Red bejelentette, hogy január huszonkettedikén jelenik meg a The Witcher mellékága, a The Witcher Battle Arena.

A teljesen free-to-play játék Android és iOS rendszereken lesz majd beszerezhető, s amellett, hogy egyedül is játszható lesz, az igazi élményt 3 vs.3 meccseken élhetjük majd át. Egy kör alig tíz percig fog tartani, a játék pedig mellőzni fogja a "pay-to-win" modellt, vagyis minden feloldható bónusz extra pénz megváltása nélkül lesz majd elérhető.

9.
9.
Kelan
Kíváncsi vagyok rá.Nem vagyok MOBA fan, de azért ez még is csak Witcher! Így pedig, hogy ingyen és telefonra... +++
8.
8.
SwordFish
Szarsung S4-en fog e menni ez a csoda?
7.
7.
hedzsooo
Android eszközökön megy már a cucc? Legutóbb, mikor próbáloztam volna vele, nem volt a mobilom alkalmas hozzá, azt írta... Pedig annyira nem rossz mobil, ill. okosteló.
6.
6.
mdr88
Csak én nem értem, hogy mi azzal a probléma, hogy kapunk egy jónak ígérkező játékot teljesen ingyen? Mert ha még pénzt kérnének érte, de még az sem. Mikrotranzakcióktól is mentes lesz. Ne adj' Isten még élvezhető is lesz. Nem igazán értem, mi ezzel a probléma!? Nem tartanak fegyvert senki halántékához, hogy játsszon vele, akinek nem tetszik úgyse fogja letölteni.
5.
5.
Dreadlox
#1: Ahogy megláttam a hírt én is egyből ezt mondtam XD
4.
4.
Killerbee
#3: Cikkben azt olvasom, hogy mobilra lesz, így aligha a PC-s nagytestvérek ellen akarják indítani.
3.
3.
Cipo3
#1: Van kb. 100 párhuzamosan készülő FPS.
MOBA-ból 10. Hát ezért. Ja és mert jóval nagyobb pénz van benne.

Én megértem őket, csak hát nem sok esélyük van. A 2 csúcsragadozónak már olimpiája van. Hivatalos e-sport több mint egymillió dolláros fődíjjal. Ezt ők sose fogják elérni.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Szerintem már viccből csinálják. Egyébként max annyi esélye van, hogy ismertek a karakterek, bár még ez sem lesz elég a két nagy vetélytárs ellen (még ha mobilos is).
1.
1.
Intricate
Miert kell mindenbol MOBA-t csinalni, kezd unalmas lenni :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...