Még életben van a Tekken X Street Fighter

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 22.
  • Hír
Link másolása
Tavaly februárban - azaz lassan egy éve - hallottunk utoljára a Tekken X Street Fighterről, a két népszerű bunyós cím crossoveréről. A játék atyja, Katushiro Harada szerint a projekt még életben van, negyven ember dolgozik rajta.

A Street Fighter X Tekken után a Bandai Namcón a sor, hogy a saját elképzelése szerint eressze össze a két bunyós játék univerzumát egy pergős crossoverben. Nos, a játék késik, ráadásul nem is keveset, tavaly februárban még 2014-re ígérték a fejlesztők, amiből semmi sem lett.

A Polygon rákérdezett a játékra a direktornál, Katushiro Haradánál, aki szerint a projekt életben van és jelenleg is negyven ember dolgozik rajta. Harada bevallotta, hogy "nehéz a játékról beszélni", hiszen nyilvánvaló, hogy az eredeti tervek szerint jóval korábbra szánták a megjelenést.

A csúszás annak tudható be, hogy eléggé telített a verekedős játékok piaca. A rendező továbbra sem beszélt megjelenési dátumról, ám azt megígérte, hogy minden rajongó elégedett lesz a kész művel.

Persze a Bandai Namco és Harada eközben sem unatkozik, jelenleg is készül a Tekken 7.

5.
5.
DON GONDOCS
Ezt is húzzák halasszák és ugyan olyan középszerű-tartalmatlan-leegyszerűsített játék lesz mint az SfxT
4.
4.
keiji maeda
jó hogy életben van , ha jól emlékszem megállapodást csináltak a capcom-mal hogy mind a ketten megcsinálják a játékot , és még a namco még mindig lóg vele ....
3.
3.
Megmondókapitány
#2: Azokkal nem is versenyeznek, mindegyik játéknak megvan már a maga rajongótábora, teljesen más stílusú mind3 játék, én spec a street fightert rühellem, a mortalt és a tekkent pedig egymástól függetlenül megveszem. Akkor is megvenném, ha 1 napon jelennének meg, akkor kettővel gazdagodnék egy nap, mert teljesen más élményt nyújtanak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...