Night Cry - íme, a Clock Tower szellemi utódja

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek még a Clock Towerre? A túlélőhorror legutóbbi darabja még PS2-re jelent meg, szerencsére az eredeti alkotók már a sorozat spirituális utódján dolgoznak Night Cry címmel. Úgy néz ki, egy mobiljátékkal lesz dolgunk.

A Clock Tower a PlayStation 1 és a PlayStation 2 meghatározó túlélőhorror-sorozatának számított. A jogok a Capcomnál maradtak a 2002-es harmadik rész után, ám a japán kiadó nem nagyon erőltette a folytatást. Szerencsére az eredeti fejlesztők a sarkukra álltak, és tavaly szeptemberben bejelentették a spirituális utódot Project Scissors címmel.

Most azonban kiderült, hogy a játék végleges címe Night Cry lesz és mobileszközökre készül. Az alkotás hű marad a nagy öreghez, lévén harc helyett inkább lopakodnunk és menekülnünk kell. Bizony, nem az Amnesia volt az első olyan horrorjáték, amely nem a nyílt konfrontációra épül.

A fejlesztő Nude Maker szerint a Kickstarter-kampány hamarosan kezdetét veszi és ha a célként kitűzött pénz összejön, a PC-s verziót is megkapjuk.

2.
2.
Sischo
"harc helyett inkább lopakodnunk és harcolnunk "

Ez kicsit furcsán hangzik.

Amúgy jó hír, bár mobilon még nem játszottam horror játékkal, kicsit furcsa lehet. De talán kickstarteren összejön a pénz és akkor PC-re is kiadják.
1.
1.
DON GONDOCS
úristen clock tower, hát ez a nap legjobb híre. Felfedezős-bújkálós horror mindig jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...