Február elején jön az új Game of Thrones-epizód

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Kisebb szünet után folytatódik a Telltale Game of Thrones-sorozata, a második epizód, a The Lost Lords február elején teszi tiszteletét az összes érintett platformon. Egy új trailert is tudunk mutatni hozzá.

A második epizód ott folytatja a játék történetét, ahol az első abbahagyta, ezúttal viszont Asher Forrestert is irányíthatjuk, a tévésorozatból pedig Jon Snow is beköszön majd. Új helyszínek is lesznek, ahogy a folytatás előzetese és első artworkje mutatja, eljutunk Yunkai-ba és a Falhoz is.

A Game of Thrones: Episode 2 - The Lost Lords február 3-án jelenik meg PC-re és Macre, február 4-én érkezik meg az európai PSN-re és az Xbox Live-ra, iOS-en és Androidon pedig február 5-én számíthatunk rá.

Íme, az új trailer - a második fele az újdonság:

3.
3.
fojesz
#2: Igen, mindenkinél leigazolták az eredeti színészeket.
2.
2.
Solid Snake1984
A hangok az eredeti film szereplőina a hangja? Csak szinkronos részeket láttam eddig. Jónak tűnik. Be kéne szerezni az első részt. Már így is tűkön ülve várom a következő évadot :D
1.
1.
SPOILER

Azért azon jót mosolyogtam, hogy Ethan-nel nemet mondtam Asher hazahozatalára, de lévén Ethan megdeglett, már szartak is a döntésére.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...