Frissítve: Ennyit csúszhat a dobozos Dying Light

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 23.
  • Pletyka
Link másolása
A GameStop olasz szárnya szerint akár három hetet is csúszhatnak a Dying Light dobozos példányai. A készítők gyártási problémák miatt tolták el a lemezes változatot, de még nem mondták el, mekkora lesz a késés.

Négy napja írtunk arról, hogy késni fognak a Dying Light dobozos példányai, méghozzá gyártási problémák miatt. A csúsztatás Észak-Amerikán kívül minden régiót érint, de még arról nem beszélt a Warner Bros. és a Techland, hogy mennyit kell várniuk a lemezes verzióra.

Nos, ha a GameStop olasz részlege hivatalos dátumot közölt a weboldalán (lásd a képet), akkor egész sokat, eszerint ugyanis február 20-án kerülhet csak boltokba a játék. Ez azt jelenti, hogyha a január 30-i európai premierrel számolunk, akkor háromhetes csúszás vár a játékosokra.

A digitális verzió megjelenését természetesen nem érinti az ügy, a letölthető változatok a jövő héten érkeznek. Bónuszként álljon itt egy új videó a játékról:


Update! A Techland bejelentette, hogy végül egy hónappal később, február 27-én jelenik meg a Dying Light dobozos változata. A vásárlók kompenzálásként ingyen megkapják a Cuisine & Cargo és az Ultimate Survival Bundle DLC-ket, illetve a Be the Zombie multiplayer is ingyen jár majd mindenkinek - ez utóbbi a digitális példányt vásárlókat is érinti. A Techland emellett kiemelte, ők csak a játékot készítik el, a lemezek gyártásáért a Warner Bros. felel.

5.
5.
DON GONDOCS
Bizok ebben a játékban hogy kinövi a DI monoton-egysíkú, játékstílusát.
4.
4.
Dante2014
#3: A Dead Island nem volt mondható horror műfajnak, inkább sandbox túlélő-kaland-akció-rpg keverék. Meg hát verőfényes napsütés szinte mindig, időjárás is maximum akkor változott benne, mikor városrészt váltott a sztori.:D
Ez már lehet elég parás lesz, mert van napszakváltás, és éjszaka aztán menekülni kell a megtáltosodott dögöktől.
Remélem te is, és én is kellemesen csalódunk majd. :D
3.
3.
p3ti
Ugyan olyan érzéssel van ezzel kapcsolatosan mint anno a Dead Island -al. A trailerek ígéretesek és megvesznek mindenkit kilóra. Aztán kiderül hogy unalmas és kiforratlan az egész rendszer. Gyorsan monotnná válik, és a zombi téma is elveszti a "varázsát" azzal hogy 800000 élőhalott mozog a pályán - félelem faktor kb. zéró.

Remélem hogy kellemesen csalódok a végén, inkább megvárom az első 10 tesztet.
2.
2.
godach
Tény, hogy tényleg jól néz ki.
Hogy felhúzták magukat ezek a techlandes srácok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...