RE: Revelations 2 - részletek a Raid Mode-ról

Link másolása
A Resident Evil: Revelations-ben megismert Raid Mode visszatér a folytatásban is. Rengeteg pálya és karakter lesz már elérhető az első epizódban is, azonban az online harcokhoz meg kell várni az utolsó rész megjelenését.

Kellemes időtöltés volt a Raid Mode a Resident Evil: Revelations első részében, ezért a fejlesztők a második részre is visszahozták.

A Raid Mode célja, hogy minél gyorsabban és minél több pontot gyűjtve végiglövöldözzük magunkat a pályákon. Különböző küldetések, fejleszthető karakterek és fegyverek is színesítik a játékmenetet.


Mint tudjuk, a Resident Evil: Revelations 2 epizodikus formában jelenik meg. Ennek egy apró negatívuma, hogy csak az utolsó rész megjelenésével lesz játszható a Raid Mode online, addig is egyedül vagy osztott képen tesztelhetjük tudásunkat. Az első felvonás három pályát, 54 küldetést fog tartalmazni, mindezt pedig három nehézségi szinten próbálhatjuk ki.

A további epizódokban természetesen még több tartalom fog érkezni. Lesznek pályák az Revelations első részéből, de a Resident Evil 6-ból is. Emellett több mint 15 karakter lesz elérhető, egyedi képességekkel. Velük játszva szintet léphetünk, így pedig újabb perkeket nyithatunk meg. A karakterek mellett a fegyverek is fejleszthetőek lesznek, melyekhez kiegészítőket nyithatunk meg.

A Resident Evil: Revelations 2 első epizódja február 25-én jelenik meg.

9.
9.
GAMEROD
...hálát adhatnak az istennek ha egyáltalán megközelítik a remastered eredményeit.
8.
8.
GAMEROD
Ez valami istentelenül gagyi. Mintha valami mobileszközről pottyant volna gépekre ez is.Ótvar grafika, arcade játékmenet és még sorolhatnám. Komolyan mondom ez már csak a Dead Aim-el és a Gaiden-el van egy szinten. A 25 részből az utolsó 4 legprimitívebb között.
7.
7.
#5: Meg nyilván több xp jár ha közelharcot is használsz puffogtatás helyett.

#6: Kár ezen kiakadni, olyan ez mint egy speedrun, csak ezúttal egy "hivatalos" módot találtak ki rá, nem pedig te találod ki a fő játékban. Az is röhej ennyi erővel, hogy a Doomban már a liftben irányba állsz, hogy majd merre rohansz ki, hogy minél gyorsabban végfuss a pályán.
6.
6.
azureknight0715
#5: Nem azzal van a baj hanem azzal hogy van benne ilyen lehetőség. Ez elv egy túlélő horror. Mióta reális az hogy befutsz a zombik közé rugdosni ha egyszer az lenne cél a játékban hogy túléld, ne pedig az hogy agyongyepáld az összes zombit.
5.
5.
lafesz
Olvastátok? A lényeg, hogy minél gyorsabban végigérjünk. Mivel ez a leggyorsabb mód még jó, hogy ezt csinálják...
4.
4.
DON GONDOCS
A 4 rész óta a megszállottak és fertőzöttek legjobb ellenszere.
2.
2.
macilaci40
Istenem de idegesítő fejlövés rúgás,fejlövés rúgás ,fejlövés rúgás
1.
1.
azureknight0715
Aj már megint fejlövés és rúgás, fejlövés és rúgás, fejlövés és rúgás...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...