Bemutatkozik a Sonic Runners

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazat beszélt a Sega a múlt héten, amikor úgy döntött, ezentúl csak a PC-s és mobilos játékok piacára összpontosít. A legújabb játékuk a Sonic Runners lesz, amely egy oldalnézetes endless runner.

A japán Famitsu eheti száma rántotta le a leplet a Sega legújabb alkotásáról, a Sonic Runnersről, amely a kiadó legutóbbi átszervezéseinek megfelelően csak mobilokra jelenik meg idén tavasszal. A free-to-play cím Androidon és iOS-en lát napvilágot, a fejlesztést a Sonic Team végzi, műfaját tekintve pedig egy 2D-s oldalnézetes, endless runnerről van szó. 

Derék sündisznónk automatikusan szalad a képernyőn, nekünk csak az ugrást kell végrehajtanunk az érintőképernyőre bökve. Természetesen a menetek során gyűrűket gyűjtünk és visszatérnek az olyan ismerős karakterek is, mint Dr. Robotnik, Tails vagy Knuckles.

2.
2.
Naridar
Ha már mobilos Sonic, akkor akár lehetett volna olyan, mint a Rayman Jungle/Fiesta Run vagy a Wind-up knight. De akkor akár jól is sikerülhetett volna, és azt a Segánál nem tűrhetik...
1.
1.
laktaz
Ezaz, már nagyon vártam hogy kijöjjön. Annyira szeretem, hogy az évek során semmit nem változik, ez az állandóság nagyon tetszik nekem. Ami egyszer jó volt, az még századjára is ugyan olyan jó lehet :)... Aki ezzel nem ért egyet, annak igaza van és én is azoknak adok igazat... Ez a legjobb megoldás. Még 200 ilyet csinálni kis módosításokkal, szinte semmi munka nincs vele, max a hirdetéssel. De ha nem lenne vásárló közönsége, akkor le is húzhatnák, de mindig van aki megveszi ezt a valamit. Várom a folytatást :) Mert úgy is lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...