Traileren a Dark Souls II kibővített változata

Link másolása
A Dark Souls II: Scholar of the First Sin egyfajta év játéka-kiadás, mely tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t és néhol finomít a játékmeneten is. A PC-s, Xbox One-os és PS4-es változat emellett grafikailag is megújul.

Novemberben jelentették be, hogy felújított kiadást kap a Dark Souls II. A Scholar of the First Sin alcímű csomag tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t, emellett számos apró javítást és némi extra tartalmat is belegyömöszöltek a készítők. 

Az Xbox One-os, PS4-es és PC-s változatban feljavították a grafikát (PC-n ez DX11-támogatást jelent) és a hangokat, ráadásul most már hat játékos is együtt játszhat. Ebből érkezett most egy trailer, melyet alább megnézhettek.


Február 5-én egyébként ingyenes patch érkezik a Dark Souls II Xbox 360-as, PS3-as és PC-s verziójához, melyben rengeteget javítanak a fejlesztők a játékmeneten. A Scholar of the First Sin kiadás azonban csak április 7-én jelenik meg.

7.
7.
PAtr0n
Tudtam én hogy várni kell egy all in one kiadásra, tuti vétel, még jó hogy nem kezdtem bele eddig. :)
6.
6.
hedzsooo
#1: +1 Ez a játék is szépen mutatja, hogy legtöbb esetben már csak GOTY kiadást érdemes venni, azt is majd, ha már picit leértékelték. :) Tisztelet a ritka kivételeknek, pl. a CD Projekt RED-nek, az AAA-játék készítőinek birodalmában.
4.
4.
DarkLord
Érdekes én soha nem hoztam fel negatívumként a grafikát, ha szóba került a játék mert maga a játék elvonta a figyelmét az embernek és nekem tetszett amúgy a grafika is. Persze , ha szigorú szemmel nézném és csak a grafikát , akkor bele lehet kötni pl. a fű olyan recés, mint egy fűrész és társai...de egyszerűen nem téma és nekem bejött úgyis ahogy volt, de kipróbálom, majd az új verziót is.
1.
1.
Dízel
A grafika nem újul meg, csak végre azt kapjuk amit a megjelenés előtt megígértek, és nem azt amit kaptuk valójában... Na így lehet elferdíteni a valóságot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...