A hónap végén jön PC-re a Republique Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Camouflaj korábban mobilokon hódító lopakodós akciójátéka február végén PC-n is tiszteletét teszi. A Republique Remastered továbbfejlesztett grafikával operál majd és minden eddig megjelent epizódot tartalmaz.

A Republique eredetileg iOS-en és Androidon látta meg a napvilágot, miután a 2012-ben indított Kickstarter-kampánya sikeres volt: a disztópikus jövőben játszódó lopakodós akciójáték főhőse egy bájos és céltudatos lány. A Camouflaj csapata úgy gondolta, itt az ideje a továbbfejlesztett PC-s verziónak.

A Remastered kiadást az alapoktól kezdve építették újjá a Unity 5 engine-nel. Tartalmilag is teljes csomagnak örülhetünk, elvégre az eddig megjelent három epizódot megkapjuk 24,99 dollárért, továbbá a közelgő Episode 4: God’s Acre-t és az Episode 5: Terminust is. Ha nem sajnálunk a játékért 34,99 dollárt, akkor válasszuk a Deluxe Editiont, amely a betétzenék mellett egy dokumentumfilmet és két korai prototípust is tartalmaz.

Ha már a héten beruházunk a Republique Remasteredbe, 20 százalék kedvezményt kapunk.


A játék PC-s és Maces változata február 26-án jelenik meg a Steamen, a GOG.comon és a Humble Store-on.

3.
3.
Chrysh
Amikor először hallottam erről a játékról, kb az államat kerestem annyira meglepett, hogy micsoda extravagáns ötlettel rukkoltak elő...szóval nyugodtan jöhet PC-re nem fogok akadékoskodni :D
2.
2.
crytek
1.
1.
Dreadlox
Hmm kiváncsi leszek hogy viszik át az egész irányítását, de eddig tetszetős
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...