Kickstarteren az Underworld Ascendant

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 6.
  • Hír
Link másolása
Tavaly nyáron tudtuk meg, hogy az Ultima Underworld dizájnere egy új fejlesztőcsapattal az oldalán feltámasztaná az 1992-es játékot: Underworld Ascendant néven hegesztik a szellemi örököst hozzá.

A 1992-ben megjelent és belső nézetet használó fantasy szerepjáték, az Ultima Underworld óriási hatással volt a játékiparra, olyan címeket inspirált később, mint a The Elder Scrolls, a Thief, a Deus Ex vagy a BioShock. Ennek a játéknak készítene most szellemi örököst a cím néhai dizájnere, Paul Neurath az OtherSide Entertainmenttel az oldalán, mármint akkor, ha sikeres lesz az anyag Kickstarter-kampánya.


Jogi okokból az Ultima szó ugyan nem szerepel az Underworld Ascendant címében, de ezen kívül a készítők minden téren igyekeznek megidézni az eredeti játékot: egy olyan szerepjátékos élményt szeretnének letenni az asztalra, ahol szabad kezet kapsz a hősöd fejlesztésében, az előtted álló kihívások megoldásában, és ahol egymással rivalizáló frakciók kereszttűzében kell felfedezned a játék világát és megismerned a történetét.


A Kickstarter-gyűjtés keretein belül 600 ezer dollárt kalapoznának össze a srácok, és eddig nagyon jól állnak: 27 nap van hátra a kampányból, de már összejött 269 ezer dollárjuk. Így jó eséllyel néhány stretch goalt is sikerül abszolválni, 1,2 millió dollárért például kooperatív mód is kerülhet a PC-s játékba.

2.
2.
Stranger
#1: Azért vannak kickstarteren, hogy ne legyen gagyi.
1.
1.
crytek
Elég gagyinak tűnik. Remélem összekapják magukat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...