Mortal Kombat X - a frakciók háborúja

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 6.
  • Videó
Link másolása
A Mortal Kombat X legfrissebb fejlesztői naplójában egy új játékmód mutatkozott be. A Faction Warsban ötféle frakció közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt, és kihívások teljesítésével öregbíthetjük a hírnevét.

A Mortal Kombat X Faction Wars játékmódjában ötféle frakció közül választhatjuk ki a nekünk legszimpatikusabbat, és különféle kihívások teljesítésével, szorgos XP-gyűjtéssel segíthetjük csapatunkat. Emellett a korábban bejelentett dinamikus challenge tornyokról is elhintenek pár érdekességet a NetherRealm képviselői.

A rajongók dőzsölhetnek, elvégre négyféle speciális kiadás érkezik a játékhoz, amely április 14-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
Yanez
Azt hittem a legutóbbi MK-nál nem lehet jobbat alkotni, de eddig úgy néz ki, az X még azt is felülmúlja. Ami akadály lehet, az a 3-féle harcstílusos mizéria, bár még az is megeshet, hogy épp ellenkezőleg, az fogja jobbá tenni. Vagy kapunk egy PS2-es "Armageddon-t", felturbózott graffal, szélesebb menüvel, oszt cső.
6.
6.
n_csacsi
3:22-nél a szürke ruhás nő gondolom Kitana 2. costumje és nem pedig egy új karakter :D
5.
5.
DarkAssists
Lol a kopasz szakàllas direktor hasonlít quan chire :))
4.
4.
strike19
#3: Meg szükség van rájuk.Hogy aki nem annyira profi ,mint én (ezalatt azt értem nem bírok 68% kombó sorozatott nyomni egy huzamba).Én is eltudjak verni valakit.
3.
3.
DarkLord
#2: Kellenek a kezdők is akiknek a hátán felmászunk a tabella élére :D

Lin Kuei rlz Sub Zero! Amúgy így már szinte borítékolható Smoke (Sektor vagy Cyrax még talán Frost is a játékba, majd meglátjuk). Amúgy van egy új kivégzés a videóban keressétek :)
2.
2.
PaprikaJancsi
Csak nekem tetszett meg ez után a videó után annyira a játék, hogy biztosan megveszem ?
Mellesleg ritka béna vagyok a verekedős játékokba, viszont most lehet, hogy ha ezt megveszem beletanulok a dologba.
1.
1.
strike19
Végre valami értelmes infó morzsák.Erre volt szükség nem karakter bemutatásra,
Tetszik ez a Faction wars.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...