Hamarosan új Killzone bejelentésre számíthatunk?

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 11.
  • Érdekesség
A Killzone-sorozat kiadásáért felelős Sony Computer Entertainment egy "hamarosan" szöveg kíséretében feldobott tegnap egy teaser képet a játék Twitter-oldalára. Nagyon úgy tűnik, hogy új Killzone bejelentésre számíthatunk.

Legutóbb tavaly augusztusban hallatott magáról a Killzone, a sorozatért felelős Guerrilla Games ugyanis ekkora dobta piacra a PlayStation 4 nyitócím, a Killzone: Shadow Fall co-op kiegészítőjét, a Killzone: Shadow Fall Interceptet.

A mostani teaser fotó azonban nagy valószínűség szerint a 2013 szeptemberében PlayStation Vitára megjelent Killzone: Mercenary-re utalhat. A képen látható Helghast világító szemében látható szimbólum ugyanis egyértelműen a Guerrilla Cambridge fejlesztette, hordozható változatra vonatkozik.

21.
p3ti
#12: Mivel akkoriban kb. semmilyen más játék nem volt, így a Knack mellett ez tűnt a logikusabb választásnak.... de csak tűnt.
20.
p3ti
Killzone első része hatalmasat robbantott a PS2őn, és szerintem sokkal jobb volt mint annak idején a Black. Aztán a 2. részének a cinematic trailere után azt hittem hogy ez messze a legjobb FPS sorozat amit valaha készítettek, de annyira unalmas és vontatottra sikerült hogy én akkor meg is utáltam a játékot. A 3. igazából egészen rendbe volt, kicsit rövid, de nekem tetszett akkoriban. A Ps4es verzió pedig megint a no comment kategóriában tartozik - szép de ezen kívül szó szerint semmit de az ég világon semmit nem nyújtott...- sajnos a Vita rész sem tetszett igazán így hát nekem a KZ mint sorozat már nem igazán említésre méltó már.
17.
DON GONDOCS
#15: Látom nem vagyok egyedül. Én akartam szeretni ezt a játék sorozatot de az első 2 rész után feladtam. erőtlen gunplay, monoton, unalmas pályák, egyedül graf ami tetszet.
16.
Cipo3
#13: ennek mi jelentősége? Hogy az exclusive játékok között a legtöbbet eladott? Tehát, hogy megelőzött-e egy knack-et vagy driver club-ot..stb...

Értelemszerűen vagy knackal vettél az elején PS4-et vagy Killzonnal. És igen az első 2 millió vásárló 70%-ban killzone-et vett, mivel alig volt kapható játék.

Itt a siker semmi másról nem szólt, mint hogy egy maroknyi játék volt csak induláskor. Igazából elég kevés is ez a 2 millió.

http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=&publisher=&platform=PS4&genre=&minSales=0&results=200

ez egy nagyon érdekes lista. Az eladási statról.
Az megdöbbent, hogy CoD megelőzi a GTA-t
15.
Cipo3
Én iszonyatosan rühellem ezt a gamét (végigtoltam), de el tudom fogadni ha valakinek bejön nincs vele baj. Azon meg felesleges vitatkozni, hogy jó játék vagy sem
13.
simon 555
#12: legtöbbet eladott exkluzív játék*
11.
Cipo3
#3: Hát nekem az első játék volt, és ennyire gáz játékkal rég játszottam.

Iszonyat unalmas volt és a folyamatos becsillanások és ragyogások miatt nem láttam a pályát. Emiatt duplán rüheltem.

A kevesebb néha több.

tipikus jelenet ahol látszik mennyire túl világított minden. Ha ez valakinek tetszik az gratula
http://killzone.dl.playstation.net/killzone/kzsf_gamescom/kzsf_ss_2013-08-20_gamescom-multiplayer_05.jpg
http://www.ps4home.com/wp-content/uploads/2013/10/KillzoneShadowFall-3.jpg
ez játék közben annyira zavaró, mintha valaki folyton zseblámpával világítana a szemedbe
10.
RangerFox
Nahát. Lehet hogy kap a Vitás rész egy folytatást? Az mekkora királyság lenne!!! Első napos vétel lenne, jól sikerült darab volt a Mercenary is.
9.
Spectrum
#3: GTA 5-ről beszélsz? :-)
8.
Baksi
Killzone 1,2,3 basz!
Shadowfall= elpôtyôg vele az ember...fifa es egy last of us kozott jo kis limonàdè de semmi tobb.
7.
Moldren
Nekem tetszett a Shadow Fall. Nem vagyok az a típus aki bebirkul és leszaroz egy játékot mert metacriticen nem kapott 80+ pontot.
6.
Tokodboy
Killzone: Mercenary HD emastered PS4-re.... Pfeejjjjjj.
5.
strike19
Nekem megvan a killzone trilógia de nem annyira rossz sorozat.
Mondjuk az ember nehezen tud rá hangolódni de ha rá hangolódik akkor oda tudja magát tenni.
4.
ADMlN
#3: Ha a KZ: Shadow Fall a legtöbb amit a PS4 jelenleg nyújtani tud, akkor még jócskán ráérek a vásárlással...
3.
Falcon
ti miről beszéltek? a legdurvább játék ami megjelent eddig ps4 re egyszerűen hibátlan minden téren a single és a multi is tökéletes és az egyetlen játék ami úgy néz ki ahogy egy játéknak kell ps4-en!
2.
Nem annyira tetszettek az újítások a Shadow Fallban, jó lenne ismét egy K2-re hasonlító epizód.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...