Resistance: Retribution - vége a multinak

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 11.
  • Hír
Link másolása
Májustól megszűnik a Resistance: Retribution online támogatása. A PSP-re megjelent shooterrel ezután már nem multizhatunk, illetve már csak egyetlen Resistance-játék lesz, amellyel igen: ez a PS Vitás Burning Skies.

Miután tavaly áprilisban megszűnt a nagygépes Resistance-trilógia online támogatása, már csak a két handheld epizód tartotta magát. A Sony ma bejelentette, hogy a 2009-ben PSP-re megjelent Resistance: Retribution multiplayerének is annyi, pontosabban május 5-tól mondhatunk búcsút a nyolcfős online mókának.

Ez pedig azt jelenti, hogy már csak egyetlen Resistance-játékkal nyomulhatunk online: a 2012-es Burning Skiesszal.

Hat év után lezárult egy korszak, ami cseppet sem meglepő: a Sony előző generációs konzolja már bőven átlépte a nyugdíjkorhatárt. Ami azt illeti, az egész brand is pihenőpályán parkol, sajnos nem valószínű, hogy az Insomniac belátható időn belül feltámasztaná a Resistance-sorozatot. Úgy látszik, a Sonynak, bőven elég egyetlen first-party FPS-nek, a Killzone-nak az útját egyengetni.

2.
2.
roli33
#1: Állítólag lesz új rész PS4-re, de már nem az Insomniac fogja fejleszteni.
Egyébként a megjelenés után nem sokkal megvettem a PSP-s részt, de a multit nem nagyon indítottam el rajta, szóval annyira nem nagy szívfájdalom a hír. :D
1.
1.
h.jozsa
új résszel jöjjenek...nagygépre ps4
Durva grafika,őrült zúzás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...