The Order: 1866 - mégsem annyira rövid?

Link másolása
Egy idő előtt YouTube-ra kikerült végigjátszás alapján úgy tűnt, hogy nagyjából ötórás lehet a The Order: 1866. Andrea Pessino, a Readey at Dawn CTO-ja most részletesebben is válaszolt a játékidőt firtató kérdésekre.

Tegnap különösen nagy felháborodást keltett az a videó, mely szerint nagyjából öt óra alatt végigjátszható a PS4 várva-várt exkluzív játéka, a The Order: 1886.

A Ready at Dawn CTO-ja, Andrea Pessino tegnap már egy rövid Twitter-üzenetben cáfolta a feltételezéseket, de most kicsit részletesebben is kifejtette a DualShockers-nek, milyen hosszú is lesz a The Order: 1886 kampánya.

Pressino szerint az ő méréseik szerint normál nehézségen, átlagos tempóban 8-10 óra alatt játszható végig a játék, nehezebb fokozaton, ráérősebb tempóban azonban akár 12 órát is beleölhetünk a kampányba. Presseno azt is hozzátette, ha sietősre fogjuk a dolgot és mindent továbbnyomva rohanunk végig a The Orderen, akkor tényleg lehetséges az 5 órás játékidő. Szerinte a YouTube-ra feltöltött videóban egyfajta speedrun végigjátszást láthattunk.

A játékot egyre többen tudják kipróbálni, így egyre több információt kapunk a hosszáról is. Az első játékos például, aki megszerezte a platinum trófeát, azt írta, hogy neki először 9 órába telt végigjátszani a The Ordert célzásrásegítés nélkül, a platinum trófea megszerzéséért pedig összesen 12 órát játszott. Hozzátette, hogy akit nem érdekelnek a trófeák és a gyűjthető dolgok, az akár 7-8 óra alatt is végére érhet a kampánynak.

A The Order: 1886 esetében különösen fontos a kampány hossza, hiszen a játékban nem található többjátékos mód, így a single player után a trófeák megszerzésén kívül nem igazán lesz mivel elütni az időt.

A The Order: 1886 február 20-án, azaz most pénteken jelenik meg kizárólag PS4-re.

90.
90.
simon 555
#81: Nem is vártam többet. Tudtam, hogy megosztó játék lesz, 9.5-től egészen 2 pontig van minden.
Valaki szerint unalmas a story és a gameplay, egy másik meg pont ezeket emeli ki, hogy nagyon jók és izgalmasak. Most akkor kinek a véleménye relevánsabb? Mindenki döntse el magának.
78.
78.
zarándok
Ja és hála az égnek, hogy nem basztak el időt a multira... Őszintén szólva, még életemben soha nem volt jó élményem multiplayer játékokkal. Azt hiszem, én egy jó öreg ódivatú játékos vagyok, aki egyszerűen imád leülni a gépe elé, elmerülni abban a világban, amit a játék nyújt, és nyugodtan, szépen, ráérősen végigtolni azt.
77.
77.
kopic
KicsiLink:
Milost nezd meg a Metacritic értékeléseket, kretén baratom.
76.
76.
zarándok
http://www.theverge.com/2015/2/19/8062515/order-1886-playstation-4-review

Az az igazság, hogy úgy is attól függ a dolog, hogy ki mit szeret. Manapság egy játék sem fog 80 felett kapni ha nem nyitott világú, amit meg is értek, bár más kérdés, hogy nem értek vele egyet. Imádom a filmszerű lineáris játékokat is, hogyha a sztori magával ragadó (lásd: Uncharted, TLOU, Heavy Rain, Beyond). Szerintem túlzóak ezek a kritikák, főleg azért, mert mondjuk a legtöbb kritikus olyanok játékokat vesz már alapul, mint a Dragon Age, amit pl. nekem sosem jutna eszembe megvenni, mert egyszerűen nem a stílusom, lehet az bármilyen jó.

Szóval én azt mondom, hogy azért nem kell vakon hinni a kritikáknak, a játék iszonyatosan durván néz ki, rengeteg kritikában kiemelik, hogy jelenleg a legszebb videójáték, ami létezik, emelett nekem a hangulata is átjön. Szóval vevős lesz, más kérdés, hogy mennyiért... majd egy leárazáson, ilyen kritikák mellett úgysem marad sokáig 60 euró az ára.
74.
74.
DON GONDOCS
#73: http://kotaku.com/the-order-1886-the-kotaku-review-1686595338?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow
Ugyan szoktak túlzásokba esni de mégis.
73.
73.
zarándok
Uh.. Metascore 67. A Gamespot konkrétan 50 pontot adott rá, az IGN 65-öt. User score még nincs, arra még kíváncsi leszek.
67.
67.
KopyAti
1866, na az a második rész lesz! :)
61.
61.
Chrysh
Az a baj (és most nem Gamekapocs-ot bírálom, hogy ilyen híreket tesznek fel, mert bizonyára nem ők találják ki ezeket), hogy egy játékról annyi hírt tolnak a pofámba, hogy már itthon a padlás tele van velük, és ezt megcsinálják az összes nagy játékkal újra, és újra, és újra.
58.
58.
Stranger
Hogy lehetne ekkora különbség? Hiába játszanád ráérősen ha a játék 70%-a fix idős cutscene.
57.
57.
Cipo3
#42: Kanck-hez és a Steamworl Dig-hez sem volt. Tudom mert venni akartam.
56.
56.
Gykrizsi
#55: Milliószor látott koncepció? Ez előtt egy fedezékrendszeres játék volt össz-vissz. És ha olyan fantáziátlan volt, mégis miért jött azután temérdek ugyan olyan játék. Egyébként honnan tudod mennyi fantázia van bennük. Egyik meg sem jelent, a másikkal szinte nem is játszottál?
55.
55.
br1Koo
#43: Mellesleg meg nem mindenki ilyen begyöpösödött retek vérmagyar, mint te. Még a feltételezés is sért amit leírtál, jézusom. Mitől állna egyébként rosszul a szénája? Nincs is ps4-em, kezdjük ott, viszont már most megmondom neked, hogy ebben a játékban sokkal több fantázia van mint a milliószor látott koncepcióval felépített gears of war-ban(és ez nem szimpla hate, én nem vagyok olyan suta mint te, szimplán így van).
54.
54.
br1Koo
#43: Le is írtam, hogy játszottam vele dumbass o.O
53.
53.
#38: Látszik, hogy ki se próbáltad. Kurvajó multija van, ahogy a videómból is látszik (http://youtu.be/oQ9Xq7DiEt8), csak az a baja, hogy senki se játszott vele, mert a legtöbbeknek odáig ér az agya hogy ha multi akkor cod vagy bf...ennyi, ezért nem lehet multiban újítani, a sok barom mindig csak ugyanazt tolja.
52.
52.
Ruga
Kíváncsi lennék a szarozók közül hányan nézték végig az 5,5 óra hosszú videót. Segítek, egy sem.
51.
51.
simon 555
#22: Ki beszélt itt sajtóról? Nem sajtó beszámoló, gondolod neogafen sajtó ír beszámolókat?
50.
50.
simon 555
#41: Viccek vagytok...
Tesztek meg minden előtt kijelentitek valamiről, hogy szar egy valószínűleg vágott videó után. De ha valaki rosszat mer mondani egy olyan játékról ami neked tetszik az már hülye...
Vicc amit leműveltek néha. Bezzeg ha egy rossz szót merünk mondani egy Xbox játék hírénél akkor rögtön elkergettek. Nézzetek már magatokba mielőtt másokat minősítetek jelzőkkel, mert nem vagytok jobbak. És most nem csak rólad beszélek. Tesztek után nagyon remélem, hogy elkussoltok.
49.
49.
Baksi
Áhhh nem ûlok vissza elé,nehogy elkapassam magam...plusz
Igy 27evesen már egy-egy ilyen akciora rá kell pihenni,nehogy valami baja legyen a hitvany kis testemnek... :)
Masnap ha nincs semmi jo progi vagy valami jo meccs a tv-be...akkor vissza ulok az 1886-os London elé aztan elpôtyôgok,amig lesz valami.
Mar is 2napos lett a jatek ki tudja...lehet igy 1hetig is ki fogja huzni :)
47.
47.
Baksi
Nekem aztan mind1 hany oras, ugyis a csajom veszi meg nekem.
Jatszok 30percet
Aztan csajommal megfogatom a kád szélit....
44.
44.
PaprikaJancsi
#41: szar: pontosítanám , hogy nekem és sok embernek nem tetszik, ami nem azt jelenti, hogy neked nem tetszhet.
43.
43.
Gykrizsi
#35: Ezzel csupán annyit igazoltál, hogy egy percet sem játszottál vele, plusz láttad milyen rosszul áll a játék szénája, és elkezdtél valami mást fikázni.
42.
42.
PaprikaJancsi
#27: A mai világban mikor nincs Dlc tartalom ? :D
41.
41.
PaprikaJancsi
#35: Azt, hogy nem ilyen ötlettelen szar, mint ez!
40.
40.
Gykrizsi
#35: A hiba az ön gépezetében található.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...