Szakít a társalkalmazással az AC: Unity

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 19.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett az Assassin's Creed: Unity legfrissebb javítása, amely a kötelező bugmentesítés mellett megnyitja azokat az ingame tartalmakat, amiket korábban csak a mobilos társalkalmazással tudtunk feloldani.

Az Assassin's Creed: Unity legfrissebb javítása végre megnyitja azokat a tartalmakat, amiket korábban csak a mobilos társalkalmazással és az Assassin's Creed: Initiates weboldalon tudtunk feloldani (ahol most egy karbantartási üzenetet kapunk).

A játékosoknak immáron nem kell külső forrást igénybe venni, ha egy speciális ládát találnak a játékban. Korábban bizonyos juttatásokhoz és ruhákhoz csak úgy férhettünk hozzá a Unityben, ha azokat az androidos és iOS-es Companion App-pal feloldottuk.

A társalkalmazás azért nem tűnik el teljesen a süllyesztőben, a progressziónkat például továbbra is nyomon követhetjük a programon keresztül.

Az ötös számú patch már elérhető Xbox One-on és PS4-en, a PC-s verzió a mai nap folyamán érkezik. A változások teljes listáját itt találod.

13.
13.
vmiki88
Ez megcsinálhatnák az Injustice-al a pokolba is.
12.
12.
Drazhar
#9: Na pont az ilyen hozzáállású vevők miatt süllyedt le ennyire a széria színvonala az évek során :D Mert minek bele tartalom, ha amúgy is veszik, mert "jó és szép" :D (persze az is mindegy, hogy csak az E3-as videókon szép, mert akkor is veszik)
9.
9.
crytek
#8: Engem nem érdekelnek ezek amiket leírtál, jó és szép nekem más nem kell.
8.
8.
veghzol
#7: Ne várd, ez a rész szinte minden szempontból felejthető volt, és sajnos az a tendencia ami a black flagnél elindult itt még jobban előtérbe került: szinte teljes mértékben kiölték a misztikumot a sorozatból. Míg Ezio idejében rengeteg fórumbejegyzés született egy-egy részlet kibontása és megértése miatt, a Unity esetében ilyenre nincs szükség. Sztori szempontjából halott az egész játék és nem igazán látom, hogy ezen változtatni szeretnének. A Dead Kings-t most szedtem le, ami nálam (XO) még durvábban szaggat, mint a fő játék. Béke poraira...
7.
7.
crytek
Ej de várom már az év végét amikor én is végre játszhatók vele!
6.
6.
DON GONDOCS
Unity nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló.
5.
5.
Necreon
Már csak egy jó kis G2A akció keretein belül kellene 20 euró alá mennie.
4.
4.
Sznfctm
Érzitek ezt a levegőben..? Már csak 4-5 patchre vagyunk attól, amilyennek a megjelenés napján kellett volna lennie...!!!!! Go Ubi Go! :P
3.
3.
jardo
Na végre. Amúgy a múltkor volt valami gáz az Initiates-cel, akkor ugyanúgy ki lehetett nyitni a játékban a sárga ládákat. Én úgy szedtem össze az előző részek karaktereinek ruháit. :D De tényleg ideje volt már elfelejteni ezeket a kapcsolódó dolgokat, csak púp volt az ember hátán, hogy 'bocs, ezt a ládát nem nyithatod ki", "bocs, ezt a ládát sem nyithatod ki"...
2.
2.
chymera
Hát nekem már hónapok óta nem szinkronizál le az app szóval semmit nem tudtam benne csinálni. Nem igaz olyan nehéz lenne kijavítani.
1.
1.
Norbee_93
Ez egy jó ötlet. Időt spórolhatnak a gamerek vele legalább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...