Kanye West is saját játékot készít

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Egyre több celebritás próbálkozik meg saját videojáték készítésével, és ha ez a játékiparnak nem is feltétlenül jó, ők valószínűleg sosem jönnek ki rosszul belőle. Most Kanye West jelentette be, hogy egy játékon dolgozik.

Kim Kardashian mobilos játéka 200 millió dollár bevételt termelt tavaly, és valószínűleg Lindsay Lohan projektjéről is hallunk majd még. A saját videojátékot készítő hírességek közé áll be Kanye West is, igaz, ő nem magáról, hanem a 2007-ben elhunyt édesanyjáról fejlesztet játékot - hogy kivel és milyen plaformokra, azt még nem tudjuk.


A játék egészen pontosan az Only One című dalát dolgozza fel, ez is az édesanyjának állít emléket. West a Power 105.1 The Breakfast Club című műsorában újságolta el a hírt, hogy a játékot körülbelül hat hónapja fejlesztik, és az lesz a lényeg benne, hogy az anyukáját át kell vezetni a mennyország kapuin.

20.
20.
rappit
http://www.bspcn.com/2008/11/24/the-top-10-reasons-why-kanye-west-is-a-douche/
Nem is értem azokat, akik elismerik ezt idiótá. Azt mondja, hogy az új albumával Jimi Hendrix-el és Paul McCartney-val fog egy szinten lenni. Ez egy öntelt pöcs.
19.
19.
rappit
Azt a kurva... És valakik még védik ezt a szardarabot (mert embernek nem mondható) aki azért nem folytatta egyszer a műsorát,mert egy tolószékes ember nem állt fel. Ha mesél a kislányának éjszaka és elalszik szerintem őt is lecseszi,hogy miért alszik el az előadásán. Idióta barom ez az ember.
18.
18.
#17: egy listán együtt lenni-kimaradt
17.
17.
#16: Arról pedig nem is kell szerintem beszélnem, hány kedvenc punk és rock szakmai lapom rakja be évről-évre a top10-be.
Vagy elég megemlíteni a Pitchfork-ot amely egész történelme során 11 albumnak adott csak 10 pontot. Bob Dylan-el, Radiohead-ékkel vagy épp Walt Mink-ékkel egy listán pedig minden csak nem szégyen.
Persze rá lehet kenni sok mindenre, hogy biztos lefizetett újságírók, meg hype de ez a szakmai lapoknál nincs így, mert örülnek annak a pár tízezres tábornak aki megveszi őket és a rádió és TV adókhoz sincs közük.
Ha nem tetszik Kanye, az egy dolog, de hülyeségeket sem kell gerjeszteni, meg magyar pletykalapokból leszűrni a világ nagy igazságait. (mert elmondom, hogy a bulvár a kamuból és a negatív események gerjesztéséből él)
16.
16.
#15: Pont, hogy évről-évre jobb. Ezt pedig nem cska a grammy-k, rajongók tartják így, hanem a legkomolyabb és legkeményebb zenei szakmalapok is. Ő egyáltalán nem csak rapper, zenész. Olyan legendás kritikusok mint mondjuk Robert Christgau, Greil Marcus lazán dobálják a 10/1-eket a legtöbb új zenére, de Kanye náluk is gyakran landol 10/10-el. Én pedig elég jól ismerem a zeneipart, a legtöbb zenekritikus eléggé provokátor, a legtöbb új műfajt gyalázzák, de Kanye-ről még egyetlen szaktekintély, klasszikus zeneszerző sem beszélt rossz értelemben. Pont, hogy ő volt az akinek hála a gangszter rap elbukott és egy új irány lépett a helyébe, amelynek szerencsére meg is van a kamatja. Kanye mellesleg nem magát fényezi, hanem szatírát állít az emberek elé, akárcsak egy GTV5.
15.
15.
br1Koo
#13: Tedd a szívedre a kezed és mondd azt, hogy élvezhető az a zene amit csinál. Kanye belőlem mindig azt a tipikus értetlenkedést hozza ki, hogy: tudom ki ez, de mégis miért kell nekem erről az emberről tudnom. Pontosan ez az ami idegesítő benne, hogy felfoghatatlan a jelenléte, mert egy képmutató fasz létére egy fogyasztható zenéje nincs, csak hát ha valakiről tudnak az emberek akkor annak fosnia kell a dolgait, hogy még több léje legyen. Afelől nincs kétségem, hogy nagyon sok elkurvult rapper a kezdetekben rohadtul keményen odatette magát zeneileg, de ahogy jön a siker egyre csak silányul a teljesítmény, és ez rohadtul így van itthon is.
14.
14.
Juha
Hát nemtom, nekem erről a fickóról mindig a "pearl-haired girl" című szám jut eszembe :-)
13.
13.
Skippyke
Nagy kár, hogy Magyarországon a Velvet és a hozzá hasonló bulvár oldalak olyan negatív képet alakítottak ki Kanyéról, hogy közgyűlölet tárgyává tették. Pedig zenei tehetsége véleményem szerint megkérdőjelezhetetlen. Aki 21 grammyt gyűjt össze, az nem csinál szart!
Érdemes lett volna még megjegyezni, hogy a feldolgozott számban Paul McCartney zongorázik, és akkor hátha a Gamekapocs műzene kedvelő és szakértő táborának néhány tagjában felmerül a kérdés: Ha Paul összeáll egy ilyen "majommal", akinek bár soha egy számát se hallottam, de divat itthon oltani, akkor lehet, hogy ez a Kanye mégis csak ért a zenéhez?
Az meg már csak hab a tortán, hogy ma ott tartunk, hogy ha valaki tiszteli a saját édesanyját, az aztán mindennek a legalja! Há', mi az, hogy mennyország, és nem zombi lövölde!!! :D :D
11.
11.
Blueberry
Büdös majom :( tuti a halrudiról fog szólni
9.
9.
Hát persze hogy a mennyország kapuin..
6.
6.
kopic
5.
5.
crytek
Nekem 50cent henteldéje tetszett boxon!
4.
4.
Lacek896
Csávóról olvastam régebben egy bulvár site-on, miszerint olyan ostoba hogy a Föld ilyet még nem hordott a hátán. A pontos sztorira nem emlékszem de megharagudott egy deréktól lefele béna emberre mert a kérésére nem tudott felállni a tolókocsiból egy rendezvényen. És most ez csinál játékot.................................
3.
3.
rappit
Csak nem feleségverő szimulátor lesz? :DD
2.
2.
br1Koo
Édes istenem.. :D Készít egy játék a saját érzéseiről, amit kiad MÁSOKNAK. Ezek a fasszopó képmutató retkek már nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel és a poén az, hogy a sok retardált még játszik is ezekkel. Ez olyan mint amikor a falusi gyerek a kézfejeire varratja, hogy ak26 meg realtrillmusic. Egyéniség nuku, csak mások faszának szopkodása
1.
1.
Nothing
Akkor én most elmentem sugárban hányni. Ha marad még belső szervem, talán visszajövök egyszer...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...