MOBA készül a Warhammer 40.000 alapján

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Felülnézetes lövölde és MOBA keveréke lesz a frissen bejelentett Warhammer 40.000: Dark Nexus Arena, amely 2016-ban érkezik a Whitebox Interactive jóvoltából, ám az early access verzió már idén napvilágot lát.

A Warhammer 40.000: Dark Nexus Arena egy hamisítatlan MOBA lesz, noha első ránézésre egy felülnézetes lövöldének tűnik. A játékban négyfős csapatokkal nyomulhatunk a népszerű Warhammer 40K-univerzumában: orkokat, Space Marine-okat és Taukat egyaránt irányíthatunk. Jelenleg az Assault Terminator, a Scout, a Stormboy és a Tau Fire Warrior hősök ismertek. 

A MOBA a Dark Eldar fővárosában, Commorraghban játszódik, az arénák a Wych Cults alapján készülnek.

A végleges verzió 2016-ban landol PC-n, ám az early access verzió 2015 második negyedévében érkezik 25 dolláros áron.

7.
7.
RiKolto
Én már ezt furcsállottam a többi MOBA között, hogy lesz egy wh40k féle is. Nem sok jó játék készül a wh40k-ról mióta becsődölt a THQ, de hátha ez jó lesz.
6.
6.
PaprikaJancsi
Kihitte volna, hogy egy újabb MOBA jön :D
5.
5.
Sun9us
A GW csak simán átment gagyi gyárosba. A rajongók úgy is megveszik, semmi kockázat, a játékfejlesztők no name senkik, egy kiflivel és egy darab macisajttal elélnek, így minimális költségekkel van egy minimális haszon. Közben persze a nevet koptatják. (Persze 90 akárhányban elhajtották a Blizzardot az anyukájukba. Aztán nézd miből lesz a cserebogár.)
4.
4.
anarchoid
szegeny istancsaszar kinjaban forog a tron-sirjaban, hova karhozott el a wh40k ;( moba ? nemaaar BLASPHEMY
3.
3.
Cipo3
Bár csak a Tomb Raiderből is lenne egy MOBA. Meg a Pacmanből.
2.
2.
attila4545
#1: Hogyha jól megnézed: sehogy.Nem tudom hogy a GW mit gondol.Mert nem hajlandóak senki normális teamnek kiadni a dolgot ,de ilyenekre ami azt a lenyomatot fogja hagyni az emberekben ,hogy WH40k egy kalap szar na arra simán.Az Eternal Crusade az egyetlen dolog a láthatáron ami akár picit is normális lehet.De abban se nagyon bízok me nagyon adtak december óta életjelet.
1.
1.
ksmu
Hogy miért nem lepődök meg? Ebben az univerzumban már minden ki van találva egy jó mobához. De arra kíváncsi leszek, hogyan egyensúlyoznak majd egy Marine és egy egyszerű gyalog között. Vagy az egy gyalog itt is több gyalog lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...