Így nézne ki Londonon kívül a The Order: 1886

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 27.
  • Videó
Link másolása
A Ready at Dawn csapata egy fél tucat árulkodó artworköt és egy trailert pakolt fel a The Order: 1886 Facebook-oldalára. Ezek szerint Londonon kívül is van élet a neo-viktoriánus világban - érik a folytatás?

A The Order: 1886 fejlesztői néhány érdekes koncepciós rajzot raktak ki a játék Facebook-csatornájára. A képek New Yorkot, Berlint, Firenzét, Lisszabont, Birminghamet és Varsót ábrázolják a játék neo-viktoriánus világában.


Az alábbi trailer New Yorkot mutatja, ezek szerint egy léghajóval a Szabadság-szoborhoz is könnyedén eljuthatunk:


Elképzelhető, hogy egy közelgő DLC-ben, vagy teljes értékű folytatásban más városokba is ellátogatnak a Rend tagjai? Lehet, hogy a fejlesztők már javában teaselnek?

35.
35.
xSHx
Én 1* végigvittem. Igaz, voltak benne hiányosságok, de ennek ellenére jóra sikeredett. Hiába a sok negatívkritika. A kovetkezző rész sokkal jobb lesz. Az alapot az 1886 lefektette. Jó alapsztori, tökéletes atmoszféra, kidolgozott egyedi karakterek. Már csak összetettebb fedezék rendszer kellene + loot, fejleszthető karakter és fegyver lehetőség. Ezt 100% h ezeket a folytatásba megkapjuk, mivel nem durrant akkorát mint amekkorát szerettek volna. Én várom a folytatást...
34.
34.
xSHx
Végre egy Order hír, ahol kultúrált a vita. Ennek örülök.
33.
33.
Ruga
#19 Mivel nem egyedül járok moziba hanem asszonyal, nekem egy "mozi" ára volt. Gyerekes próbálkozás volt kiforgatni a szavaimat, tudtad miről beszélek, kapsz egy félmosolyt.. :)
32.
32.
DON GONDOCS
http://www.actiontrip.com/comics/at_comic628.phtml
31.
31.
Chester0211
#26: Hát én csak ilyennel tudok teljes átélésel játszani. A Life is Strange ből én meg várom a dobozos verziót. Utálok letölteni szeretem ha fenn vannak a polcon a játékaim. Én már a kezdet kezdetén ilyen játékokra vadásztam. A leg első ami ilyen volt az a Fahrenheit volt anno még xboxon de szeretem. Nem kifejezetten nem veled van a baj.. Mi látjuk jól a világot szerintem... :-)
26.
26.
Streetwiser
#24: Ki ám :) Most a Life is Strange lesz soron ahogy kijön az összes része.
Megnyugtatobb nekem is tudni h nem velem van gond h én is ezekért rajongok :)
24.
24.
Chester0211
#22: Hát az hiszem veled nagyon összhangban vagyunk ízlés téren:-D. A Beyoud második kedvenc játékom, az előző generációs gépen kitolttam 3szor imádtam. Heavy Rain-t akkor gondolom már játszottad. :-D
23.
23.
Streetwiser
#22: Véleményeggyezös pacsi! + ha eddig kimaradt volna neked és hajlasz a történet kp-ú interakciós címekre akkor még a Beyond two souls-t ajánlanám. Valahol a 2 game között van, jó story,karakterek és engem nem engedett el
22.
22.
Chester0211
#17: Last of Us ra gondoltam.. :-) A másikhoz még nem volt szerencsém, de amit tudom kipróbálom. Jó volt az order a maga módján adott egy hígított játék élmény de ennyi, felkerült a polcra és nem hiszem hogy egy ideig lejön onnan. Ellenben a Last of Us - al amit most játszok újra aszthiszem 4.e és még most sem uncsi. Ez az order inkább ilyen dizájn játék semmi több nincs meg az igazi mélység, nem szidom mert biztos volt vele munka, nekem csak az fáj, hogy az én érzéseim szerint nem is szeretek volna többet kihozzni belőle a készítők. Mert tudták hogy lesz rá kereslet ilyen formában is. Na ezért nem vehetik fel a versenyt egy Naugty Dog kiadásal. Ott lélek van, az ordenáré 1886-nal meg csak profit hajhászás.. :-)
18.
18.
Ruga
#14 Az az egy az 5 nap volt és igen megérte, olcsóbb volt mint egy mozi és a mostani filmeket elnézve bőven jobb is! :) De nyugodtan próbálkozz, csak mosolygok rajtad, én játszottam vele és tudom miről beszélek, te meg csak ítélkezel..
17.
17.
Streetwiser
#15: Last of us v Dark Souls a tippem, az egyikben a story ragad el a másikban a kihívás és az idegeig legyürése de a végén a stáblistánál igy v ugy de érzed a mámort. :)
(kérdésed tudom költöi volt de nekem ez ugrik be)
16.
16.
Raizen25
Sebaj az Uncharted 1 se volt olyan nagy durranás, aztán a folytatással klasszikus született
15.
15.
Chester0211
Rövidre zárnám. :-) Volt egy játék számomra ami olyan élményt adott ami minden előtte való játékot lepipált. Egyszerűen beszívott és nem eresztett, pedig lineáris, és végig pályáról pályára ugyan az a dolgod kell csinálni. De olyan lehengerlő sztorival rendelkezett hogy mindegy egyes percét élveztem, és aszt vettem észre hogy reggelből éjszaka lett. És mikor felgördült a stáblidta egyszere éreztem örömöt bánatot és mély átélést, percek kellettek hogy ott hagytam azt a világot és vissza találják a valóságba. Na ezt nevezik úgy hogy jó játék. Éreztétek ezt az ordernél? Ki tudjátok taláni melyik játékról pofázok? :-D
13.
13.
Ruga
Én megvettem első nap, végigtoltam majd eladtam 3500 Ft bukóval. Aki tőlem megvette az már csak max 2000-et bukik, aki meg utána jön annyit sem. Ennyit meg simán megért! Azt érték el ezzel, hogy apronetes slágertermék lett. Lehet itt fröcsögni , hogy grafikára nyáladzó meg hasonlók, de ez csak egyesek frusztrációja, akik nem fognak vele játszani.. Ennyi :)
11.
11.
guitarlord
Azt gondolom, hogy az elmúlt évek egyik legmegosztóbb terméke lett az Order 1886. Igen, szándékosan neveztem terméknek, ugyanis játékhoz túlságosan determinált és kevés a valódi interakciót igénylő epizód, ellenben filmnek sem mondható, mivel van benne interakció.

A saját elméletem szerint nem csupán azért lett olyan a játék, amilyen, mert mindent feláldoztak a látványért, hanem mert ki kellett jönnie most. Ha kaptak volna még 1-2 évet, el tudom képzelni, hogy másabb lett volna az összkép, ellenben a komplett új generáció nyögi a system seller exkluzív címek hiányát. Gondolom abban bíztak, hogy a látvány és a világ eladja majd a cuccot - Nekem minden hibája ellenére egy nagyon kellemes szórakozás volt, bár 18k-t semmiképp nem ér meg - és egyelőre úgy tűnik ez helytálló.

Művészi vonalon az Order egy beton stabil alapon áll, nagyon ritkán sikerül ennyire jó világot alkotni, most abban kell reménykedni és a Ready at Dawn műhelyében dolgozni, hogy legyen több az akció, legyenek fejtörők, esetleg kapjon offline coop módot a sztori - még ha ez a látványba is kerül - erősítenek is azon a sztorin legyenek döntési pontok példának okáért. Ha mindezeket sikerül meglépni, akkor az Order egy szépen növő és fejlődő IP lehet a jövőben, ami később akár system seller is lehet.
10.
10.
simon 555
#8: Azért teljesen ne halgassanak rájuk, én bánnám ha kevésbé lenne filmes. Nem kell kevesebb átvezető/qte szerintem. Csak mindenből legyen több.
8.
8.
h.jozsa
Figyelem az order 1886 nyomokban játékot tartalmazhat!
Na viccet félretéve,jöjjön a fojtatás,imádom a játékot.....csak halgassanak a gamerekre,halják meg a panaszokat.....nyugodtan lehet akár kétszerennyi...és csempészenek bele pár fejtöröt,feladványt,ami picit megtöri a lövöldözést!
Jöhett minden mennyiségban a második rész!
7.
7.
Dízel
ha az is 5-6 órás lesz jobban járnak ha dlcnek nevezik, mert kb egy dlc kijatszasa ennyi idő.
6.
6.
kazuma1989
Jöjjön
5.
5.
kazuma1989
Dlc jönnön ne a 2.rèsz
3.
3.
Ahogy befejezték az ordít a folytatásért..remélem készül a második rész.
2.
2.
gabore74
nagyon jó játék,bár kissé rövid lett
1.
1.
Ragnarox007
"érik a folytatás"? Személy szerint nagyon remélem, mert a sok fikatenger ellenére nagyon is jó játék (még ha nem is lett tökéletes), s bízom benne, hogy tényleg lesz folytatás :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...