RE: Revelations 2 - megjött a hivatalos co-op PC-re

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 3.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil: Revelations 2 immáron hivatalosan is támogatja az offline kooperatív módot PC-n. Noha a rajongók már előálltak egy ideiglenes megoldással, a Capcom saját kezűleg is pótolta a hiányosságot.

Kezdődött minden azzal, hogy a konzolos változatokkal ellentétben a PC-s Resident Evil: Revelations 2-ből hiányzott az offline kooperatív mód. Persze a modderek viszonylag gyorsan pótolták az osztott képernyős módot, ám most a Capcom előállt a hivatalos megoldással is.

Immáron mindkét kampányt és a Raid módot is tolhatjuk osztott képernyőn keresztül. A frissítés ugyan még bétafázisban van, de bárki lekaphatja a Steamről. Magyarul, az offline co-op még csiszolásra szorul, például a kezelőfelület sem tökéletes, de ez most a leggyorsabb megoldás a kiadótól.

Az aktiváláshoz a második játékosnak csak meg kell nyomnia a Start gombot a kontrolleren és máris az osztott képernyős módba kerül.

1.
1.
McDuff
egy kicsit még dolgoztak volna rajta és alapból bekerülhetett volna a játékba...de így már kurva ciki.néha azt gondolom hogy full kretének dolgoznak a játékokon,akik alapvető logikával sem rendelkeznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...