GDC 2015: Mozog a Warhammer: End Times

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 4.
  • Videó
Link másolása
A Fatshark Games bemutatta a Warhammer: End Times – Vermintide első trailerét. A négyfős kooperatív módra koncentráló címben a skavenekkel gyűlik meg a bajunk, de a csapatunk nem ismer lehetetlent.

A Warhammer: End Times – Vermintide-ban Ubersreik városát kell megtisztítanunk a vérszomjas skavenektől. Hőseink eltérő képességekkel rendelkeznek és változatos fegyverarzenált vetnek be. A négyfős kooperatív módra épülő belső nézetű akciójáték 2015 második felében érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Íme, az első előzetes:

5.
5.
guitarlord
#3: My bad, bocsánat! A vélenyem ettől függetlenül is tartom, jobb lenne, ha soha nem jönne ki, ha tényleg ilyen lesz :)
4.
4.
Drazhar
Nem értem a negatív véleményeket, nem fest ez annyira rosszul, meg ugye tudni kell, hogy 4fős coop-multi lesz a hordányi skaven ellen.
És igen, ne keverjük a sima Warhammer-t a 40K-val, de azt hittem ez alap azért :)
3.
3.
Archkira
#1 ez nem 40k, de nekem se nyerte el a tetszésemet...
2.
2.
_NMI_
Atyaisten, mi ez? Tényleg nem fikázásból írom én se, de ez a cirka 40 másodperc egy retek. Értem én, hogy pre-alpha gameplay, de ez így nagyon... gyenge.
1.
1.
guitarlord
Nem akarok nagyon negatívnak, vagy fikázónak tűnni, de ezt a W40K érdekében inkább most rögtön fejezzék be, dobják a kukába és koncentráljanak inkább a Space Hulk: Deathwing-re, mert ez gyalázat, a videó alapján rém gagyi....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...