Ősszel indul az Overwatch bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 7.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard tegnap este a PAX Easten bejelentette, hogy ősszel startol el az Overwatch bétatesztje, emellett két új játszható karakterről hullt le a lepel. Ismerkedjetek meg a lövész McCree-vel és a tank Zaryával!

A Blizzard a tavalyi BlizzConon leplezte le az Overwatchot, mint a csapat első csapatalapú multis lövöldéjét. A fejlesztők a PAX East keretében megerősítették, hogy ősszel veszi kezdetét a bétateszt, amelyre itt tudtok feliratkozni.


A srácok bemutattak egy új térképet, a Watchpoint Gibraltart is. A játék háttértörténete szerint az Ovewatch csapata egykor az Egyesült Nemzetek békehadtestje volt, ám a régi hősök most újra összehoznák a brigádot. A Watchpoint Giblaltaron található Winston laboratóriuma, a játékosok feladata az, hogy elvigyenek egy rakétát a kilövőállomásra.


Két új karakterről hullt le a lepel, az egyikük az éles szemű lövész, Jesse McCree, a másik egy rózsaszínhajú tankhölgy, Zarya.

3.
3.
vmiki88
Alig várom ,hogy lecseréljem a Tf2-öt erre.
2.
2.
zoenn
#1: Minden hírt a maga idejében! :)
1.
1.
mephi
Na meg ott volt még a Hots új pályája, és új heroja. Na meg a nagy kedvencem a HS is új kieget kap. Jó kis bemutató volt, a legjobb jelenet az volt, amikor lefagyott a gép, amiről a bemutatók mentek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...