Titanfall 2 - tényleg multiplatform cím lesz

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a készül a Titanfall második része, ráadásul a folytatás ezúttal multiplatform lesz, vagyis biztosan meg fog jelenni PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.

Úgy egy hónappal ezelőtt arról írtunk, hogy az Electronic Arts a kongó Titanfall-szerverek láttán se esett kétségbe, s már meg is bízta a Respawn Entertainmentet, hogy kezdjenek el dolgozni a játék folytatásán.

Vince Zampella, a stúdió társalapítója az IGN-nek adott interjúban megerősítette, valóban készül a Titanfall 2 és tényleg multiplatform lesz az online-központú shooter folytatása, ami PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

10.
10.
Ghost26Dave
Nem lepődnek meg ha az áprilisi gold kínálatban egy titanfallt kapnánk ;)
9.
9.
Lacek896
#7: "Ami nagy pozitívum hogy nincs televágva idióta score és killstreakkel a játék."

Helyette vannak a még idiótább deathstreak-ek (burncardok).
8.
8.
Na akkor a Sonynak igencsak gatyába kell rázni a szervereit(bár dedikált akkor sem lesz mostanában)
Multiplatform only dx12 :)
7.
7.
atesz89
Nekem PC-re van meg. Viszont úgy látom tűnnek el az emberek a játékból. Nem tudom Xboxnál ez h van, vannak e még emberek. Bár most h ingyenes lett a DLC lehet visszanéznek páran. Szerintem volt pár dolog ami miatt már nem volt olyan sikeres később a játék. Kihagyták a PS4-et,nincs egyszemélyes mód, kevés a fegyvertípus, kevés a 3 választható titan, butaság a gépi katonák a multiban. Ami szerintem nagy hibája még h kevés a játékmód, a kedvelt módok nem igen vannak benn jelen. Valami területfedezős esetleg HQ, vagy bombatelepítős mód SD-Demolition, amiket maguk találtak ki azok nem valami jól sikerült módok, a last titan és társaik, nem igen van olyan mód amit lehetne csapat-csapat ellen játszani. Nincs dedikált szerver ami még gond. Ami nagy pozitívum hogy nincs televágva idióta score és killstreakkel a játék. Már hiányzott az olyan multi amiben ezek a köcsög dolgok nincsnek benn.
6.
6.
Hunszi
jobban orultem volna azert egy sunsetnek...
5.
5.
Gykrizsi
#4: Maga a játék így is népszerű volt. Az más kérdés, hogy így többet lehet majd eladni, de ez minden exlusivra igaz.
4.
4.
Kihagyták a PS4-et, be is bukták a népszerűséget :) Na de még nem késő kijavítani, nálam tuti vétel!
2.
2.
watsson
Kenheted a hajadra az olcsosagot, ha Win 10 kell majd hozza. Ha jol ertelmeztem a konferenciakat, akkor ha megveszed egyikre (pl PC), menni fog a masikon is (XONE). szoval nem hisem h az egyik olcsobb lesz a masiktol.
1.
1.
ADMlN
De úgyis PC-n lesz a legszebb és legolcsóbb, úgyhogy ezt is arra veszem meg, pont mint az első részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...