Konzolokra is megjelenik a Mount & Blade 2?

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 17.
  • Pletyka
Link másolása
A Taleworlds állítólag megerősítette, hogy a hardcore középkori szerepjáték folytatása PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi. A hírt a török Turuncu Levye szellőztette meg, de a hivatalos bejelentés sem várat sokat magára.

A Mount & Blade 2: Bannerlord 2012-ben mutatkozott be, a munkálatok azóta is gőzerővel haladnak a TaleWorlds csapatánál, elsősorban PC-re, de a sorozatban elsőként konzolos változatok is lesznek belőle.

A szerepjátékról annyit tudni, hogy 200 évvel korábban játszódik, mint a Mount & Blade: Warband, a középkori harcok sokkal személyesebbnek és testhezállóbbnak ígérkeznek, és nagyobbak, intenzívebbek és véresebbek lesznek, mint valaha. A rajongók megnyugodhatnak, elvégre "sok izgalmas és régen várt funkcióval" gazdagodik a játékmenet.

A játék vezető tervezője, Armagan Yavuz a török Turuncu Leyve-nek árulta el csendben, hogy a Bannerlord a PC mellett Xbox One-ra és PS4-re is elkészül. A honlap szerint a konzolos verziók nincsenek kihatással a számítógépes változatra, mivel egy külön csapat dolgozik rajtuk. A hivatalos bejelentésre még várunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...