Verona - a Sine Mora fejlesztőinek új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei PAX Easten már a nagyérdemű is bepillantást kapott a hazai Prior Games legújabb játékába, a Veronába, aminek a hivatalos bejelentésére tegnap került sor. Az új játékról egyelőre keveset tudni, de van egy trailerünk.

A Veronáról bejelentése ellenére nagyon keveset tudni, a Prior Games ugyanis sem a céldátumot, sem a platformok listáját nem erősítette még meg. Ellenben kiderült, hogy a PAX Easten demózott játék egyfajta keveréke lesz a Firefly-nak és a shakespeare-i műveknek, köztük a Rómeó és Júliának.


A játék a 22. században játszódik majd, a Földet pedig egy hatalmas veszély fenyegeti, így a tehetősek mindent hátrahagyva új bolygóra költöznek. A Verona az itt maradt kincsvadászok kapzsisággal, kegyetlenkedéssel és szerelemmel színesített történetét meséli majd el. Többek között ők a felelősek a haldokló bolygón rekedtek kolóniái közötti kereskedelemért is.

A játék egy külső nézetes akció-kaland hibrid lesz, a szereplőkről pedig részletes bemutatkozást olvashatunk a játék hivatalos honlapján.

7.
7.
izolee69
#6: Sajna tudom mirol beszelsz (en is az iparagban dolgozom, igaz nem a jatek "reszlegen"), egy haverom megjarta mar fejlesztokent az osszes magyar jatekfejleszto csapatot es amiket meselt, az horror. Ettol en meg ugy gondolom, hogy egy mezei felhasznalonak, aki nincs tisztaban a jatek keszitesenek hatterevel (hiszen azt nem irjak le a jatek dobozara, vagy a steam oldalara), annak nem nagyon kell szegyenerzete legyen, ha egyebkent jol szorakozott vele. Mert szerintem a Sine Mora lehet, hogy technikailag egy osszehanyt vacak (nem volt szerencsem latni a kodjat), attol meg egy szorakoztatot kis jatek lett, en is es a fiam is vegigjatszottuk parszor.
6.
6.
Turley
#4: Koszi, de én ismerem a háttersztorit a játék készítéséről, és a szánalomrol ami ott folyt(nembeszélve a nevetséges eladásokról) sőt még outsourceban dolgoztam is rajta egy keveset, a jatek pedig továbbra is egy siralmas megoldásokkal készült hulladék, nemtom minek feltételezed azt, hogy csak ész nélkül hatelek
5.
5.
izolee69
#4: +1
A Sine Mora egy szorakoztato kis jatek, semmi szegyellnivalo nem volt benne.

4.
4.
TheAxySnaker
#3: "hasonló szegyenre számítok mint a sine mora" a te kommented a szégyen...
3.
3.
Turley
Gondolom másodjára nehezebb volt kikönyörögni a befektetői pénzt ;) hasonló szegyenre számítok mint a sine mora
2.
2.
PaprikaJancsi
Jól néz ki, sok sikert nekik. Remélem One-ra is beköszönt ez a műremek :)
1.
1.
crytek
Frankó ,ezzel vélhetően majd lehet is játszani!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...