Final Fantasy 15 - vásárolj kódot a demóhoz

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Mint ismeretes, a Final Fantasy Type-0 vásárlói ingyen Final Fantasy 15 próbalehetőséget kapnak az Episode Duscae személyében. Az eBayt azonban már most elárasztották az áruba bocsátott, borsos áron kínált kódok.

Holnap jelenik meg Európában a PSP-s Final Fantasy Type-0 hádésített változata, mégpedig PS4-re és Xbox One-ra. Akik hajlandóak ismét megvenni a játékot, azok idő előtt kipróbálhatják a Final Fantasy XV demóját, ami a Duscae régióban fog játszódni, és ami lehetőséget biztosít majd, hogy tartalmas kóstoló keretében ízleljük meg az új rész nyújtotta lehetőségeket.

Vannak azonban olyanok, akik nem tartanak igényt a kapott letöltőkódra, így máris elárasztották az eBayt a Final Fantasy XV demókódok, amiket egészen elképesztő áron árulnak egyesek. Van, aki akár 40 dollárt is szeretne nyerni az üzleten, így lehet olcsóbban kijövünk, ha mégis megvesszük a Final Fantasy Type-0 HD-t.

4.
4.
Neo1989
3.
3.
simon 555
"Akik hajlandóak ismét megvenni a játékot"

Ismét? Szerintem nem sok embernek van meg EU/US-ben a sima Type-0.
2.
2.
tupaccc
Már nem vagyok nagy FF fan, de pont tegnap lestem róla PS live streameket. A type 0 ránézésére nekem ingyen se kellene, de az a FFXV fantasztikusan nézett ki. Felkerült a figyelni foglak listámra :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...