Motorcsónakos játék lesz az új Driver

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft Driver-sorozatában eddig autókat vezethettünk, ám a mobileszközökre bejelentett folytatásban kizárólag motorcsónakokkal száguldozhatunk. Nem áprilisi tréfa, tényleg készül a Driver: Speedboat Paradise.

Nem egészen erre a Driverre számítottunk, de tény, hogy a Ubisoft egy motorcsónakos versenyjátékként látja a frencsájz jövőjét. Az okostelefonokra és tabletekre érkező Driver: Speedboat Paradise-ban "fiatal és vakmerő" főszereplőnk illegális futamokon indul, hogy ott szépen felkapaszkodjon a ranglétrán. A végeredmény nagyon hasonlít a Midway-féle Hydro Thunderre.

Ám az önfeledt versenyzésnek hamar keresztbe tesz a hírhedt rendőr, John Tanner, az előző részek főhőse. A fejlesztők arcade stílusú futamokat ígérnek, testreszabható motorcsónakokkal, találkozunk majd bűnözőkkel, csajokkal és egy Kevin Baconre hasonlító FBI-ügynökkel is.

Megjelenés áprilisban, free-to-play modellben. 

6.
6.
Wolverine
Önmagában nem is lenne baj ezzel a játékkal, mert így nyárra ez egy tök jó kis móka lesz, csak annyi vele a gáz hogy a kultikus Driver néven akarják eladni, ami egy teljesen más szisztéma, így az emberek is mást várnának teljesen jogosan....
Remélem a komolyabb platformokon visszatérnek a gyökereikhez és az Ubi most már előkeresi a tökeit, mert egyre inkább eltűnőben vannak..
5.
5.
DON GONDOCS
Nekem tetszenek az ilyem motorcsónakos jetskis játékok.
4.
4.
Hát amilyen fizikát sikerült összehozniuk az eredetileg Driver-nek készülő Watch Dogs-ban meg a Crew-ben nem is csodálom!Már az említett játékokban is hasonlóan viselkednek az autók,így lényegében jöhet az Ubi gyakorlat (ctrl+c-ctrl+v)
3.
3.
Nothing
Feltételezem, a sorozat védjegyének számító kézifékes fordulók és dísztárcsa elhagyások nem nagyon lesznek benne...ugye? :D

Amúgy pofás, színpompás kis arcade racer-nek tűnik így elsőre, de a Driver-hez kb. annyi köze lesz, hogy a nevével akarják majd eladni.
Ez inkább egy Hydro Thunder HD.
2.
2.
Dreadlox
Go home Ubisoft, you're drunk!
1.
1.
Dízel
komolyan erre van igény?! marmint a motorcsonak versenyzésre? :D
egy jó driver nem lett volna rossz, pcre amúgy is hiány van az autos játékokból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...