Megváltozik a RollerCoaster Tycoon World grafikája

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 21.
  • Hír
Link másolása
Amikor kijött a RollerCoaster Tycoon World első trailere, a rajongók egy emberként hördültek fel, miszerint a rajzfilmszerű grafika nem sokat javult a 2004-es RollerCoaster Tycoon 3 óta. Az Atari mentegetőzik.

Nem úgy sült el a RollerCoaster Tycoon World első trailere, ahogy azt az Atari várta. A rajongók szerint a rajzfilmszerű grafika durván elavult, az új rész nem sokat javult a 11 éves RollerCoaster Tycoon 3 óta. A fejlesztők szerint az előzetesben látható grafika nem végleges, látványos vizuális effektekkel tömik tele a megjelenésre.


Az Atari szerint eddig a vidámparkos cím alapvető funkcióira koncentráltak, a grafikának csak később esnek neki. A trailer csupán egy pre-alpha verzióból készült, amit a Unity Engine 4.6-os verziója hajtott. A srácok az egészet átírják a "rendkívül ígéretes" Unity 5-re.

"Tudjuk, hogy ezek a szavak ma még üresen csengnek, de minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy egy kiváló játék jelenhessen meg" - olvasható a készítők blogján.

Ami a rajzfilmszerű designt illeti, itt is változtat majd az Atari, válaszul a rajongók kérésére és észrevételeire. Hihetőbb és realisztikus látványt kapunk, amely megtartja majd a RollerCoaster Tycoon varázsát.

A RollerCoaster Tycoon World 2015 közepén jelenik meg PC-re. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...