Íme, az áprilisi Games with Gold felhozatal

Link másolása
A Microsoft bejelentette, milyen játékokat kapnak áprilisban az Xbox Live prémiumszolgáltatásának előfizetői. Ráadásul ezúttal megduplázták az ajándék játékok számát.

Örülhetnek az Xbox Live Gold-előfizetők, mivel ezúttal mind Xbox One-on, mind pedig Xbox 360-on megduplázta a Microsoft az ajándék játékok számát. Előbbire így kettő, utóbbira pedig négy ingyenes cím lesz letölthető áprilisban.

Xbox One-ra a Pool Nation FX című billiárdos játék és a Ubisoft mesés Child of Lightja lesz letölthető térítésmentesen az előfizetőknek.


Az Xbox 360-nal rendelkező Gold-előfizetők április 1. és 15. között a Gears of War: Judementet és a Terrariát szerezhetik be ingyen. Április 16. és április 31. között pedig a kalózos Assassin's Creed IV: Black Flag és a kooperatív játékra építő Army of Two: The Devil's Cartel lesz elérhető számukra.


Emellett a Microsoft megosztott egy elég semmitmondó statisztikai adatot is: a Gold-előfizetők eddig összesen 100 milliószor töltöttek le ingyen játékot és több mint 5 milliárd Gamerscore-t szereztek meg.

25.
25.
izolee69
#23: Igy van. En se szoktam ilyesmit teljes aron vasarolni, szoval akar meg tovabb lehet csokkenteni a koltsegeket, ha szetnez az ember a "piacon".
23.
23.
Hunszi
#22: na igen, nem is beszélve arról, hogy gyakran egy egy cd kulcsos oldalon goldos vagy plusos előfizetés elképesztően olcson lehet kapni valamilyen akcio kereten belul
18.
18.
izolee69
#17: Elvileg PS3-ra a Dishonored-et mar lehet boritekolni, legalabbis ezt igertek (eredetileg mar a marciusi pakk-ba be akartak tenni, de valami kavaras volt, igy csuszott aprilisra). Hogy a tobbi mi lesz, arra en is kivancsi vagyok, par nap es kiderul. En mindenesetre orulok neki, mikor a Box-osok eros csomagot kapnak, mert akkor a Sony-nak is meg kell eroltetnie magat, ha nem akar fujogast.
Az egeszseges piaci verseny nekunk csak jot tesz. :-)
17.
17.
Hunszi
jo kis felhozatal, foleg a x360ra, kivancsian varom mar a ps plusot is
16.
16.
respectpele10
Plusz már jön is lefele a Halálos Iramban játék :P
13.
13.
Dark_Temptation
Na ez az egy miatt irigylem a boxosokat Az ilyen ingyen gamekert. semmi másért. minden másban a konkurens konzol vezet.
12.
12.
Uborka2
#7 nem értem
9.
9.
godach
#5: Majd szerintem év vége felé, vagy jövőre ;)
8.
8.
KeXxX
Ez igen! Ebben a hónapban szívesen lennék 360 tulaj. Az AC4-en kívül (mert azt már végigvittem) mindent végignyomnék! Jó játékot, és várjuk már a + kínálatát :)
6.
6.
Yanez
Hát itt aztán lesz mivel játszaniuk a Boxosoknak, mert jó kis játékokat kapartak össze! A Child of Light-al én is tennék egy próbát.
5.
5.
jardo
Terraria személy szerint nem érdekel, a másik három megvan. Child of Light nem érdekel, Pool Nation FX meg... pff... hagyjuk. A 360-as kínálat nagyon jó (függetlenül attól, mondom, hogy mind megvan), de igazán dobhattak volna egy AAA címet One-ra is...
2.
2.
simon 555
Amikor megláttam a hír képét, már megijedtem, hogy a AC BF-et adják majd One-ra(már meg van), de aztán megkönnyebbülve olvastam, hogy a Child of Light. Ennek örülök, már be akartam szerezni.
1.
1.
PaprikaJancsi
Mind Xbox One-on, mind Xbox360-on nagyon jó címeket pakoltek bele. Kár viszont, hogy a 360-as címek közül az összes meg van. De sebaj a One-os nagyon jó. Már régóta akartam venni egy billiárdos játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...