Tölthető a forzás Furious 7 játék, itt a launch trailer

Link másolása
Mától ingyenesen letölthető a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, mely az ismert autós játék külön is futtatható kiegészítője. A játékban a filmekben megismert karakterekkel és autókkal versenyezhetünk.

Mától egészen április 10-ig ingyen letölthető (utána már 10 dollárba fáj) a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, mely Xbox 360-ra és Xbox One-ra is elérhető. A játék a hetedik Halálos iramban-film történetét veszi alapul. Találkozhatunk majd a filmbeli karakterekkel és küldetéseket is vállalhatunk tőlük.

Befutott a játékhoz a launch trailer is, ezt alább tekinthetitek meg.


A Turn 10 egyébként több évre tervezi az együttműködést a filmesekkel, így még biztosan várhatóak játékok a témában.

25.
25.
crashpipi
#24: Tetszett az első Horizon, de nálam a Forza 4 mellett csak kikapcsolódásra volt jó. Tetszett a 4-ben, hogy szimulátorosabb, mint a Horizon, meg ugye anno a Forza 2 óta fan vagyok. Majd 40.000 km van a 4-ben.
Kérdés: ez elvileg egy önállóan futtatható dlc, gondolom a teljes Horizon térkép nem érhető el benne. De ha valakinek meg van a teljes játék, akkor azon belül is felkerülnek a térképre ezek a versenyek és bekerülnek az autók, vagy ezt mindenképp külön kell elindítani is?
24.
24.
Gykrizsi
#23: Horizon mindenképp jobb, mint az 5. Én azt is szerettem, csak ott nagyon kevés a pálya, így hamar repetitívvé válik.
23.
23.
crashpipi
Keddre jön az XO-m, de egész héten délutános leszek... ááá... :S A Forza 5 miatt vettem meg a boxot, de azóta egyre több Horizon 2 videót látva, lehet, hogy azt előbb tolom ki, mint az FM5-öt. :)
22.
22.
respectpele10
21# Ja, értem. :)
21.
21.
moonborn
#15: Nem a halálos iram cuccra gondolok,maga a Forza Horizon az ami nagyon érdekelne
20.
20.
Juha
#19 Magyar Nyelvtan: 1-es
Magatartás: 1-es
Szorgalom: 5-ös (ennyit regisztrálni...)
18.
18.
#16: Kiadhatták volna a Driveclubhoz :)
Egy csőpályán nagyon adta volna az élményt háhááá ezt te sem gondolhattad komolyan.
17.
17.
Gykrizsi
#16: Vagy kiadhatták volna az Order-hez, mert az még annál is szebb. Majd szólok a micronak, hogy mostantól a dlc-ket inkább a DC-hez adják ki, mert az szebb.
16.
16.
atesz89
Nekem X360om volt , most viszont PS4-em van mert jelenleg azok sokkal több olyan játék van ami érdekel. Last of Us, Order, Bloodborne, Driveclub mikor vettem ezek miatt vettem, X1on nem igazán van húzó cím ami miatt azt válaszottam volna esetleg a Killer Instict de az meg csak 1 játék.Ja meg azon gondolkoztam úgyis Win10 lesz a gépen is meg a konzolon is szerintem sokkal több Xbox játék fog ezentúl jönni PC-re míg a PS-es játékok nem valószínű hogy jönnek. De ezt a DLC-t kiadhaták volna a Driveclubhoz is az még mindig szebb mint a Forza. :)
15.
15.
respectpele10
14# Kb. 3,5 óra alatt vittem ki 1000 G-re, szerintem ne ez miatt vegyél One-t. :)
14.
14.
moonborn
Nagyon jól néz ki a játék,gondolom PCre még csak hirből sem tervezik kiadni,egy játékért meg One-t nem érné meg venni :\
13.
13.
SzDavid99
Na, már vártam! Ideje lenne már beszereznem a teljes játékot is!
12.
12.
mvf410
Free-roam is van benne, de az eredeti térképnek csak egy része van benne. Ha végig ment az ember az alap verzión meg a strom-on is, akkor jó offline-ban. Egy üldözős résznél viszont azt vettem észre, hogy jóval nagyobb a forgalom az átlagnál... az nem volt rossz :D Mondjuk még csak az elején vagyok, de nem rossz, főleg ingyen nem... :D :)
11.
11.
godach
#9: Hát, az is jobb mint a semmi :D
10.
10.
simon 555
#9: Van benne free-roam, vagy csak a történet oszt vége?
Már a gépen van, de még nem volt kedvem kipróbálni.
8.
8.
godach
#5: És milyen? Rövid?
7.
7.
valti61
Várom a következő filmes dlc-t mert ez nagyon jó!
6.
6.
Chelseafan1989
#3: Jónak tűnik de ez azért Fast and Furious mert neleraktqk pár autót?
Amúgy szerintem one-ra eddig ez a legjobb játék videók alapján, de PS4-re azért a Bloodborne szerintem mindent visz.
5.
5.
PaprikaJancsi
Végigvittem és nagyon pozitív élményben volt részem. Kegyetlen élvezetes volt.
4.
4.
respectpele10
Mindjárt kijátszom :DD ezt inkább egy bővített demo-nak mondanám.
3.
3.
bema695
#2: Kösz a választ, az tök király! Most gondolkozom "nex-gen" gép beszerzésén, eredetileg PS4-et szerettem volna, mivel a PS3 exkluzívok nagyon bejöttek, de mostanában már inkább a ONE felé hajlok (főleg a Forza H2 és a Halo MCC, na meg számomra a kényelmesebb kontroller miatt).
2.
2.
x360player
#1: Megmarad örökre. Sõt,ha kevés a hely,és letörölsz valamit,azt utána ingyen letöltheted újra.
1.
1.
bema695
Aki most letölti az csak április 10.-éig használhatja, vagy véglegesen az övé? Egyébként ez a games with gold-al kapcsolatban is érdekel (hogy csak abban a hónapban játszható ingyen amelyikben éppen free, vagy ha letöltöd abban a hónapban mikor ingyenes akkor olyan mintha megvetted volna).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...